Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Голосіївському управлінні поліції обговорили проміжні результати роботи групи підтримки та контролю
Опубліковано 16 липня 2019 року о 16:23

У звітній зустрічі взяли участь керівництво главку та Голосіївського управління поліції, представники Посольства США в Україні та Міжнародної програми ІСІТАР.

Групу підтримки та контролю запровадили у квітні цього року як нову модель моніторингу діяльності голосіївських поліцейських з метою покращення комунікації поліцейських з населенням та підвищення якості виконання правоохоронцями своїх функцій. Під час проведення перевірок співробітники підрозділу звертали увагу на рівень знань законодавства, дисциплінованість, тактичну та фізичну підготовку особового складу. За результатами проведених заходів сформували відповідний рейтинг правоохоронців.   

Як зауважив програмний директор ІСІТАР Джон Монтаніо, співробітники новоствореного підрозділу зі своїми завданнями впоралися:

"Ми вже маємо перші результати діяльності групи підтримки та контролю у Голосіївському управління поліції. Хочу наголосити, що цю роботу проводять не для того, аби покарати когось за недоліки. Головна мета – оперативно їх усунути та покращити ці показники".

Присутній на зустрічі менеджер проектів відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Олег Савчин зазначив, що задоволений результатами впроваджених нововведень. А заступник начальника столичної поліції Віктор Нечитайло подякував міжнародним партнерам за плідну співпрацю.

Начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин зауважив, що такі нововведення мають позитивну динаміку і вже є реальні результати проведеної роботи:

"Варто зазначити, що впродовж останніх трьох місяців у декілька разів збільшилася кількість позитивних відгуків та листів вдячності від громадян. Це є показником того, що якість роботи голосіївських правоохоронців насправді покращилася. Дякуємо за те, що допомогли зрозуміти наші помилки та виправити їх". 

Нагадаємо, що у Голосіївському управлінні поліції за підтримки Міжнародної програми ІСІТАР вже другий рік поспіль триває реалізація пілотного проекту реформування поліції Голосіївського району.

Відділ комунікації поліції Києва

Мар'яна Рева


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux