Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Голосіївському управлінні поліції впроваджують нову модель моніторингу діяльності співробітників підрозділу
Опубліковано 29 березня 2019 року о 12:25

Новостворена експериментальна група підтримки та контролю столичного главку покликана допомагати правоохоронцям Голосіївського району якісно виконувати свої функції та перевіряти готовність особового складу поліції до несення служби.

Впровадження нової моделі моніторингу діяльності голосіївських поліцейських здійснюється за підтримки Міжнародної програми ІСІТАР. Для цього в столичному главку створили експериментальну групу підтримки та контролю, до складу якої увійшли досвідчені працівники з різних підрозділів. Свою увагу вони зосередили на роботі Голосіївського управління поліції:

«Це ще один крок, який ми разом робимо задля реформування як голосіївської поліції зокрема, так і всієї системи загалом. Я впевнений, що ці нововведення принесуть позитивні результати», - зауважив програмний директор ІСІТАР Джон Монтаніо.

Готовність особового складу поліції Голосіївського району до несення служби, якість виконання правоохоронцями своїх функцій та покращення комунікації із населенням – на цьому акцентуватимуть співробітники експериментальної групи. Як розповів радник з правоохоронних питань регіонального офісу ІСІТАР Георге Грігалашвілі, кожен поліцейський щомісяця отримуватиме оцінку за виконану роботу:

«Кількість розкритих злочинів, складених протоколів чи винесених постанов про у справах про адміністративні правопорушення не буде першочерговим критерієм оцінки поліцейського. В пріоритеті – рівень знань законодавчої бази, оперативність, дисциплінованість, тактична та фізична підготовки. На основі цих показників будуть сформовані відповідні рейтинги правоохоронців».

Також оцінюватимуть і роботу керівника підрозділу: крім загальних критеріїв оцінки поліцейських, визначатимуть ще наявність у начальника лідерських та організаційних якостей. Впливатимуть на остаточний результат і відгуки підлеглих про свого керівника.

«Я все ж хочу наголосити на тому, що головна мета роботи групи – не перевірки та покарання, а підтримка та допомога у вирішенні виявлених проблемних питань», - підсумував Георге Грігалашвілі. 

«Це цікавий проект і я переконаний, що його впровадження позитивно вплине на роботу голосіївських правоохоронців. Люди вже відчули переваги реформування районної поліції, за що ми вдячні представникам ІСІТАР. Завдяки спільним зусиллям ми вийшли на якісно новий рівень надання поліцейських послуг», - підкреслив заступник начальника столичної поліції Віктор Нечитайло.

«Ми радо сприймаємо всі нововведення і дякуємо міжнародним партнерам за підтримку, - наголосив начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин. – Попереду в нас ще багато роботи, однак уже зараз можу впевнено сказати, що за час реалізації пілотного проекту ми досягли високих результатів у службовій діяльності».

Нагадаємо: пілотний проект реформування Голосіївського управління поліції розпочався у вересні 2017 року. Також нещодавно у Голосіївському управлінні поліції відбулися тренінги для криміналістів і детективів

 

Відділ комунікації поліції Києва

Мар’яна Рева


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux