Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Спорт для спецпризначенця – невід’ємна складова для зразкової служби
Опубліковано 11 вересня 2021 року о 10:00

У полку поліції особливого призначення № 1 служать понад 500 поліцейських. Старший лейтенант Тетяна Ляшук та сержант Дмитро Дужич розповідають, як успішно поєднують службу та спортивні тренування.

Тетяна та Дмитро зі школи почали займатись спортом та розвивати свої фізичні здібності. Тому, коли прийшов час обирати справу життя, хлопець та дівчина, після отримання вищої освіти прийняли рішення приєднатись до лав поліції Києва.

«Я пишаюсь тим, що можу кожного дня з гордістю одягати форму та охороняти спокій киян. З шістнадцяти років професійно займаюсь легкою та важкою атлетикою, а ще вирішила додати до своїх тренувань й змішані бойові мистецтва ММА», - розповіла інспектор взводу № 1 роти швидкого реагування полку поліції особливого призначення № 1 ГУНП у м. Києві Тетяна Ляшук.

Дівчина-правоохоронець вважає, що потрібно завжди йти вперед та не зупинятись на досягненому. Нещодавно вона успішно подолала рекордний для себе марафон із дистанції 50 кілометрів.  Для Тетяни це був не просто забіг на витривалість, але й спосіб перебороти себе та стати кращою. 

Керівництво столичного главку неодноразово нагороджувало поліцейську подяками та цінними подарунками за сумлінне виконання службових обов’язків та спортивні досягнення, які показують, що правоохоронці не тільки відмінно несуть службу, але й досягають високих результатів у спорті.

Також з Тетяною Ляшук у полку поліції особливого призначення № 1 служить поліцейський Дмитро Дужич, який не уявляє свого життя без занять спортом. Після служби в армії Дмитро цілеспрямовано вирішив працювати у поліцейському спецпідрозділі.

«У моїй сім’ї я не єдиний правоохоронець, адже мій батько був працівником пенітенціарної служби міста Києва. Саме він виховав у мене любов до спорту та фізичної культури загалом. У свій вільний час я завжди намагаюсь тренуватись та розвивати у собі витримку та силу. Із всіх видів спорту для себе я обрав легку та важку атлетику. Я постійно приймаю участь у змаганнях, які проводяться у нашому спецпідрозділі та неодноразово займав призові місця», - додав поліцейський взводу № 1 роти № 1 полку поліції особливого призначення № 1 сержант поліції Дмитро Дужич.

Пишаємось нашими колегами, які демонструють високі спортивні результати та постійно здобувають нові перемоги.

Відділ комунікації поліції Києва

Марія Агапова

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux