Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Минуло 11 років після мого знайомства з регбі і я вже не уявляю життя без нього», - лейтенант поліції Анастасія Пряха
Опубліковано 11 вересня 2021 року о 11:20

З нагоди Дня фізичної культури та спорту поліцейська розповіла про свій спортивний шлях і початок кар’єри правоохоронця, досягнення та головні життєві принципи.

Анастасія Пряха нещодавно закінчила Національну академію внутрішніх справ і розпочала службу у Голосіївському управлінні поліції на посаді дізнавача. Анастасія понад десять років професійно займається регбі та має звання кандидата у майстри спорту. Найзначніші змагання для дівчини були у 2018 році, коли її команда взяла участь у Чемпіонаті Европи Ю-18, який відбувся у Франції.

Коли до четвертого класу школи, де навчалася майбутня спортсменка, завітав тренер по регбі з цікавою розповіддю, Настя вирішила піти на перше тренування, й вже більше десяти років дівчина «живе» змаганнями та тренуваннями.

На питання про початок поліцейської кар’єри Анастасія Пряха каже, що спорт дав свій відбиток на обрання професії:

«Регбі - командна гра, де кожна з нас викладається на сто відсотків. Дуже важливо відчувати за спиною надійний тил. Головні принципи регбі: повага, підтримка і командний дух, на цьому побудована вся гра. Цілеспрямованість, бажання працювати на результат, дисципліна та почуття справедливості, які в мені витренували заняття з регбі, це основні якості, що притаманні справжньому поліцейському. Тому я вирішила розвивати навички та здібності правоохоронця і у 2015 році вступила до юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва, а у 2017 - Національну академію внутрішніх справ».

Анастасія розповідає, що поєднувати тренувальний процес зі службою не завжди легко, часто дівчині доводиться працювати індивідуально.

«Потрібно полюбити регбі всім серцем і отримувати задоволення від гри. Минуло одинадцять років після мого знайомства з цим видом спорту і я вже не уявляю своє життя без нього», - додає поліцейська .

Також саме сьогодні Анастасія приймає участь у фінальному турі чемпіонату України по регбі-7 серед жіночих команд. Тож бажаємо її команді перемоги та задоволення від гри.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Мандибура


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux