Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Ліга чемпіонів у Києві: в очікуванні фінального матчу. Поліцейська хроніка (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
Опубліковано 25 травня 2018 року о 14:28

Сьогодні за порядком у столиці стежить 5000 поліцейських та нацгвардійців. Правоохоронці в основному перебувають у центральній частині міста, в аеропорту, залізничному вокзалі, біля основних спортивних локацій та у місцях проживання та перебування іноземних вболівальників.

Зокрема із фанами активно працює поліція діалогу, завдання якої – надання інформаційної допомоги іноземним гостям. Окрім того, всю корисну інформацію громадяни інших країн можуть отримати у мобільному центрі МВС, який діє біля фан-зони на вулиці Хрещатик.

Поліцейські активно спілкуються із іноземцями на основних спортивних локаціях, а відтак за потреби – проводять профілактичні бесіди та поверхневі перевірки.

ОНОВЛЕНО НА 15:30

На перехресті вулиць Городецького та Хрещатик поліцейські  виявили трьох молодиків. В одного із них виявили піротехнічні засоби. Із ними спілкуються правоохоронці.

ОНОВЛЕНО НА 15:45

Біля Майдану Незалежності поліцейські зупинили для перевірки чотирьох молодих людей. Під час спілкування та поверхневого огляду у них виявили маски та балаклави. Для надання пояснень їх запросили до Печерського управління поліції.

ОНОВЛЕНО НА 18:00

У Подільському районі столиці працівники поліції помітили двох парубків, які переслідували іноземних вболівальників. На Контрактовій площі правоохоронці зупинили молодиків для перевірки. Під час поверхневого огляду в них вилучили два газових балончика.

Аби запобігти можливому правопорушенню їх доставили до територіального управління поліції для надання пояснень.

ОНОВЛЕНО НА 18:35
На вулиці Хрещатик у кафе, в якому відпочивали іноземці, відвідувач почав агресивно поводитися. Чоловік розбив меблі, провокував конфлікт, а правоохоронцям, які намагалися його вивести із закладу, чинив опір.
Наразі 35-річний уродженець Луганської області доставлений до Шевченківського управління поліції.

ОНОВЛЕНО на 19:10
На вулиці Лютеранській поліцейські для перевірки документів зупинили трьох підозрілих чоловіків. Вони відмовились надати можливість правоохоронцям перевірити вміст їх речей. Тож молодиків для встановлення анкетних даних запросили до Печерського управління поліції.

ОНОВЛЕНО на 20:15
На бульварі Тараса Шевченка футбольні фанати перекрили проїзд колони автобусів із делегацією ФК "Реал". Співробітники столичної поліції провели з вболівальниками роз'яснювальну бесіду, після чого вони залишили проїжджу частину.


А біля одного із розважальних закладів в центральній частині Києва іноземні уболівальники перекрили дві полоси транспортного руху. Зараз із ними спілкуються правоохоронці із проханням рухатися по пішохідній зоні та не заважати автотранспорту, що курсує цією вулицею. Наразі поліція виставила там кордон, аби забезпечити вільне пересування транспортних засобів.

ОНОВЛЕНО на 21:10
На майданчику в центрі столиці до компанії молодиків підійшли працівники поліції з метою перевірки речей. У 19-річного хлопця в сумці правоохоронці виявили та вилучили стартовий пістолет та три патрони до нього. На місці слідчо-оперативна група територіального управління поліції документує подію. 
Власника пістолета доставляють до Печерського управління поліції, аби відібрати пояснення.

ОНОВЛЕНО НА 22.20

Столичні правоохоронці на вулиці Хрещатик на території фан-зони виявили рюкзак та вирішили перевірити його вміст. У ході огляду рюкзака небезпечних предметів не виявлено.

ОНОВЛЕНО НА 23:30

У центрі столиці фан-зона завершила роботу.

Відділ комунікації поліції Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux