Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Столичні правоохоронці продовжують нести службу у посиленому режимі
Опубліковано 25 травня 2018 року о 14:03

До Києва сьогодні-завтра прибуде основна кількість іноземних вболівальників, тож на вулицях столиці працюють наряди поліції, які готові надавати іноземцям необхідну допомогу.

Сьогодні, 25 травня, вранці працівники Оболонського управління отримали повідомлення від перехожих про нетверезого чоловіка на вулиці Героїв Дніпра. Виїхавши на місце події, встановили: чоловік – громадянин Великобританії, потребує допомоги, оскільки перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння.  Тож правоохоронці викликали на місце лікарів "швидкої". За словами чоловіка, він вчора прибув в Україну з Китаю.

"Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці поспілкувалися із громадянином. Документів, що засвідчують його особу, при ньому не було. Стан його здоров'я задовільний. Тож поліція застосувала поліцейське піклування та одразу зв'язалася із дипломатичними представниками, аби встановити всі обставини та з'ясувати, чи не було вчинено кримінальне правопорушення стосовно іноземця", - розповів начальник ГУНП у м. Києві Андрій Крищенко.

Чоловіка доставили до територіального управління поліції. Він не зміг чітко відповісти на питання через стан сп’яніння. У результаті правоохоронці склали протокол про поліцейське піклування.

Співробітники Оболонського управління поліції після перемовин із дипломатичними представниками доставили іноземця до Консульського відділу Посольства Великої Британії в Україні. В подальшому його було супроводжено до посольства Англії для з'ясування додаткових обставин.

Повідомлення про подію зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Оболонського УП ГУНП у м. Києві.

Тим часом в українській столиці очікують подальше прибуття міжнародних гостей, а тому поліція працює у посиленому режимі. Співробітники діалогової поліції знаходяться на вулицях міста та допомагають іноземцям, залучаючи до діалогу англомовних працівників.

 

Столична поліція спільно із приданими силами профільних відомств повністю контролює ситуацію у столиці та негайно реагує у випадку порушень публічного порядку та інших нештатних ситуацій.

Правоохоронці активно патрулюють місця масового перебування громадян, включаючи іноземних вболівальників Ліги чемпіонів. Крім того, звертаються до гостей столиці у разі необхідності відразу телефонувати на спецлінію 102 для оперативного реагування працівників поліції.

Відділ комунікації поліції Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux