Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Голосіївському управлінні поліції обговорили результати впровадження пілотного проекту
Опубліковано 19 жовтня 2018 року о 14:27

Учасники робочої наради відзначили результати та окреслили питання, над якими належить попрацювати.

Перш за все, незважаючи на процес реформування, Голосіївське управління поліції змогло не тільки утримати рівень показників роботи, а навіть досягти певного прогресу. На це звернув увагу начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко:

«Звісно, будь-що нове завжди викликає сумніви, страхи тощо. Проте ми ризикнули – і тепер бачимо, що ми – на правильному шляху, адже змогли зберегти кадровий потенціал, швидко організувати робочий процес в умовах реформування, а в деяких питаннях – навіть досягти кращих результатів».

Про те, що вдалося зробити, доповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин. Керівник поділився підсумками та планами на майбутнє:

«У нас майже на 70 відсотків збільшилася кількість розкриттів злочинів в умовах вулиці і на 40 відсотків більше кримінальних проваджень розслідувано. Разом із тим, після аналізу якості роботи з людьми, ми зробили висновок, що виконання обов’язків дільничних офіцерів поліції слід удосконалити. Наприклад, виділити їм портативні планшети для оперативного відпрацювання викликів. І над цим ми працюємо».

Нещодавно управління поліції почало тісну співпрацю із людьми. Зокрема, у рамках ініціативи «Сусідська варта» удосконалено механізм взаємодії із людьми, які живуть на території району та запрацював сервіс «Електронний кабінет дільничного». Про це докладніше розповіла помічник начальника столичної поліції Ольга Юськевич:

«Ми розуміємо, що у світі сучасних технологій електронне листування – це вимога часу. Тому такі сервіси й створені, щоби не тільки розвантажити паперову роботу дільничного, а й осучаснити її. І громадяни можуть спати спокійно, адже будуть знати, що їх дільничний завжди на зв’язку».

Програмний директор ІСІТАР Джон Монтаніо подякував поліцейським за змістовну доповідь і зізнався, що був вражений реалізацією проекту:

«Ви можете пишатися своїми результатами, адже дійсно гарно попрацювали. Ви дійсно пройшли нелегкий шлях, але з усіма завданням впоралися. Попереду ще багато роботи, але отриманий досвід допоможе у вирішенні нових завдань».

Нагадаємо: пілотний проект реформування Голосіївського управління поліції стартував у вересні минулого року. Також у Києві презентували результати впровадження першого етапу проекту, у рамках якого проведені тренінги для керівників, а також організовано курс навчань із тактичної підготовки.

Відділ комунікації поліції Києва

Алла Борових


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux