Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Голосіївському районі поліцейські впроваджуватимуть проект «Сусідська варта»
Опубліковано 03 серпня 2018 року о 10:28

Про це йшлося під час зустрічі в Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації, ініціатором якої виступили працівники Голосіївського управління поліції та відділу зв’язків з громадськістю патрульної поліції Києва та Київської області.

У заході взяли участь представники Міжнародної програми ICITAP, районної влади, громадських організацій, керівники ОСББ та ініціативні мешканці Голосіївського району столиці.

Начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин розповів про реформування управління, одним із етапів якого є реалізація проекту «Сусідська варта».

«Сусідська варта» - взаємодія поліції з громадою на засадах партнерства, метою якої є створення безпечного середовища та покращення комунікації між поліцією та громадою. Проект уже працює у Борисполі, Рівному, Луцьку, Хмельницькому, Чернівцях, Кременчуці, Херсоні та у Віті-Поштовій. Тож ми ініціюємо такий формат взаємодії правоохоронців з громадою Голосіївського району», - наголосив Олег Волошин.

У свою чергу інспектор відділу зв’язків з громадськістю патрульної поліції Київщини Іван Рудь розповів, що проект дозволяє підвищити рівень безпеки жителів будинку, двору, вулиці, району, адже в його основі лежить активна позиція сусідів та налагодження дієвої співпраці з місцевою владою та поліцією.

«Сусідська варта» – це один зі способів ефективної комунікації для розв’язання проблем людей та оперативного реагування на всі ситуації.

Старший радник ICITAP з правоохоронних питань Геррі Корднер наголосив, що діяльність поліції ґрунтується на засадах довіри мешканців до правоохоронців.

«Мешканці району найкраще знають проблеми місцевості. Поліцейські можуть максимально ефективно розкривати злочини та забезпечувати правопорядок у тісній співпраці з населенням. Тож приємно, що такий проект впроваджуватиметься на території Голосіївського району в контексті реформування територіального управління поліції», -  додав старший радник ICITAP.

Насамкінець визначили основні напрямки, над якими необхідно спільно працювати,  зокрема це запобігання виготовленню та розповсюдженню наркотиків, продаж сурогатного алкоголю шум вночі, стихійні парковки та функціонування хостелів.

Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Максименко


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux