Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Київські оперативники затримали раніше судимого за вбивство одесита, який ножем поранив знайомого
Опубліковано 20 липня 2021 року о 10:16

Між двома чоловіками відбулась сварка через образу цивільної дружини одного із них. Конфлікт переріс у бійку, у ході якої зловмисник схопив ніж та декілька разів вдарив ним опонента у груди. За скоєне йому загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

До поліції надійшло повідомлення від лікаря про те, що у Святошинському районі Києва на вулиці Ушакова госпіталізовано 42-річного чоловіка з проникаючими пораненнями грудної клітини та іншими тілесними ушкодженнями. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група району та патрульні поліцейські.

Як розповів слідчий Святошинського управління поліції Владислав Троцюк, прибувши на місце правоохоронці встановили, що двоє чоловіків – односельців під час спільного застілля почали обговорювати співмешканку одного із них:

«Під час бесіди потерпілий образив цивільну дружину співрозмовника, що і спровокувало конфлікт, а згодом бійку. Зловмисник схопив зі столу ніж та декілька разів вдарив опонента у груди, по руках та обличчю, після чого втік. Пораненого госпіталізували до лікарні, де невідкладно прооперували».

Працівники кримінальної поліції спільно з оперативно-пошуковим сектором Святошинського управління поліції протягом декількох годин розшукали зловмисника та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше судимий за умисне вбивство уродженець Одеської області, 1989 року народження.

«Затримали чоловіка у Шевченківському районі за місцем тимчасового проживання. У житлі знаходився пакет із одягом, який був ймовірно у крові. А відбиток підошви взуття затриманого співпадав із залишеними слідами на місці вчинення злочину. Дані речі вилучено та направлено на експертизу», - додав Владислав Троцюк.

Слідчим Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Запобіжний захід суд обере найближчим часом. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Мельник


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux