Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Будую відносини з дітьми на довірі та повазі», - ювенальний поліцейський Деснянського управління поліції Владислав Байбуз
Опубліковано 04 липня 2024 року о 17:00

На території обслуговування правоохоронця знаходиться десять дитячих садочків, шість шкіл, а також дитячий будинок. Ювенальний поліцейський має психологічну освіту, що неабияк допомагає йому знаходити необхідний «контакт» з дітьми. 

 

Владислав Байбуз народився та виховувався у селі Федорівка Кіровоградської області. Під час шкільного навчання хлопець мав гарні оцінки з гуманітарних наук та вправно вирішував конфліктні ситуації з однолітками. На прикладі старшого брата, який також працював у правоохоронних органах, хлопець у 2018 році вступив до Національної академії внутрішніх справ, де здобув вищу освіту за спеціальністю «психологія».

У березні 2022 року лейтенант поліції Владислав Байбюз розпочав свою службу у Деснянському управління поліції міста Києва й наразі будує кар’єру в секторі ювенальної превенції:

«Після закінчення ВУЗу я не вагаючись погодився працювати з дітьми, бо хочу захищати їх від необдуманих вчинків. Прагну аби молодше покоління розуміло наслідки тих чи інших дій, а також зростало в безпечному середовищі. На території мого обслуговування розташовано десять дитячих садочків та шість шкіл, які я регулярно відвідую з лекціями, майстер-класами та пізнавально-розважальними заходами. Спілкування з дітьми надихає. Коли бачу їхні зацікавлені очі та посмішки, то розумію що роблю все правильно та недарма. Особливу увагу приділяю вихованцям Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, які позбавлені батьківського виховання. Намагаюсь бути для них дорослим другом, який вислухає, дасть корисну пораду та допоможе розв'язати проблемні питання. Зі своїми підшефними я разом займаюся спортом, розповідаю про свою роботу, а також застерігаю їх від правопорушень. Простими словами та на життєвих прикладах пояснюю, чому не варто через необдумані вчинки руйнувати своє майбутнє та життя. Стараюся мотивувати дітей вчитися, знайти своє хобі, досягати мети та впевнено рухатись вперед».

Вітаємо всіх інспекторів ювенальної превенції з професійним святом! Бажаємо щиро любити свою роботу, бути професіоналом у своїй справі та якомога частіше бачити дитячі посмішки.


Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux