Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Зробимо все можливе, щоб створити для дітей безпечне середовище, де вони зможуть відчуваючи себе щасливими та захищеними», - інспектор ювенальної превенції Ольга Калашник
Опубліковано 02 липня 2024 року о 16:00

Столична поліцейська щодня віддано несе службу, постійно підвищує свій професійний рівень та завжди готова допомогти у важку хвилину.


Хочемо Вас познайомити з нашою колегою, інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції Оболонського УП ГУНП у місті Києві лейтенантом поліції Калашник Ольгою.

Мріяла Ольга про службу в поліції з дитинства, однак обставини ніяк не давали її реалізувати одразу:

«Я успішно пройшла навчання у Національній академії внутрішніх справ та здобула кваліфікаційний рівень магістра, а згодом пройшла відбір до Національної поліції України коли моїй донечці не було й півтора року. Звичайно, були хвилювання, чи зможу я поєднувати роботу та виховання доньки, але підтримка друзів та близьких мотивувала мене рухатись вперед. Після відбору потрібно було пройти первинне шестимісячне навчання, однак перший день навчання припав на 24 лютого 2022 року, у день, коли ворог почав повномасштабну війну проти України», — розповідає поліцейська.

Оля з сімʼєю 2,5 місяці проживала у бомбосховищі з правоохоронцями, де мала змогу познайомились з майбутніми колегами та допомагала нести службу. Згодом Ольга пройшла навчання та завдяки своїй наполегливості, завзятості та принциповості приступила до виконання своїх службових обов’язків.

За короткий час служби, поліцейська налагодила комунікацію з місцевим самоврядуванням та плідно працює з різними організаціями, постійно удосконалюється та розвивається, відвідує різні тренінги та заходи. Для дітей завжди організовує цікаві лекції, заняття та майстер класи. Також займається волонтерством, допомагає діткам, що опинились у складних життєвих обставинах, забезпечує одягом, канцелярським приладдям та іграшками.

«Щоб бути справжнім професіоналом своєї справи замало лише бажання, потрібно наполегливо працювати, не стояти на місці та постійно розвиватись. Я впевнена, що спілкування з дітьми є дуже важливим та необхідним особливо в такий непростий час. Діти – це наше майбутнє і надія нашої країни» - з посмішкою на обличчі зазначає інспектор ювенальної превенції Ольга Калашник.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Пятницька


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux