Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Здобуті перемоги – мотивація до нових звершень», - столична поліцейська Уляна Клімова
Опубліковано 30 вересня 2021 року о 11:55

У свої 20 років поліцейська вдало поєднує службу, здобуття магістерського ступеня освіти та професійний спорт. Днями Уляна виборола три призових місця на Всеукраїнському чемпіонаті з бодібілдингу.

Майбутня поліцейська народилась та провела дитинство у місті Волноваха, допоки у 2014 році не вступила спочатку до юридичного ліцею імені Кондрат’єва, а потім до Національної академії внутрішніх справ. Уляна ще зі школи мріяла одягнути форму правоохоронця, тож знала, що сумлінне навчання та дисципліна – те, що допоможе здобувати досягнення як в службовій, так і в спортивній діяльності.

Чотири місяці тому Уляна змінила курсантські погони на погони лейтенанта та працює у Подільському управлінні поліції на посаді дізнавача. Любов до спорту в дівчини розпочалась з моменту підготовки до вступних іспитів в академію. Саме тоді вона зрозуміла, що їй подобається спорт і з того часу він став невід’ємною частиною її життя:

«В академії я постійно брала участь у різних спортивних олімпіадах та змаганнях з кросфіту. Під час навчання пройшла курси персонального тренера та нутріціолога, а згодом, побачивши мої результати, за допомогою та консультацією до мене почали звертатись і однокурсники. Поєднувати спорт і навчання для мене було нескладно, оскільки було сильне бажання. Головне – зробити перший крок».

У виборі серед різноманіття спортивних напрямків Уляну підтримав і її наречений. Тож вона обрала бодібілдінг і поринула у новий світ професійного спорту зі своїми поразками та перемогами.

 «Підготовка до змагань потребує зусиль та починається за 5-6 місяців до початку чемпіонату, а кількість тренувань іноді складає близько 12 на тиждень. Тому я дуже вдячна керівництву Подільського управління поліції за те, що з розумінням відносяться до мого хобі, всіляко підтримують та допомагають. Виручає також і те, що маю змогу тренуватись у новому спортивному залі, який працює на базі управління. Я точно знаю, що для мене здобуті перемоги – мотивація до нових звершень», - зазначила поліцейська.

На Всеукраїнському чемпіонаті з бодібілдингу, який відбувся на минулих вихідних у стінах Національного авіаційного університету, лейтенант поліції виборола три призових місця та вдруге підтвердила статус віце-чемпіонки «Фітнес-бікіні» України. Проте зупинятись на досягнутому поліцейська не збирається та вже готується до чемпіонату Європи.

На питання, які особисті якості найбільше за все допомагають долати перешкоди, наша колега відзначає дисципліну, наполегливість та цілеспрямованість. Адже в спорті, як і на службі, треба викладатись на всі 100 відсотків.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux