Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Зберігав психотропи у коробці з-під напою: слідчі повідомили киянину про підозру
Опубліковано 11 травня 2023 року о 11:35

Поліцейські виявили у порушника понад 300 грамів амфетаміну, а за місцем мешкання вилучили гроші від продажу наркотиків. Фігурант нині під вартою. Зловмиснику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідчі Деснянського управління поліції спільно з працівниками Служби безпеки України у місті Києві та під процесуальним керівництвом Деснянської окружної прокуратури міста Києва викрили чоловіка, який незаконно зберігав та збував психотропні речовини на території столиці.

Як розповіла начальниця відділення слідчого відділу Деснянського управління поліції Олена Перегудова, поліцейські задокументували результат відпрацювання оперативної інформації в рамках досудового розслідування, розпочатого на початку квітня за ч. 2 та ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України:

«У ході оперативних заходів на вулиці Вікентія Беретті ми затримали киянина, який зберігав в картонній коробці з-під елітного напою два пакети з півтора кілограмами білої порошкоподібної речовини, що містила у своєму складі понад 300 грамів амфетаміну. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта ми виявили фасувальний матеріал та ваги для подальшого збуту «товару». Також слідчі вилучили гроші в іноземній валюті від продажу психотропу».

Порушником виявився 42–річний мешканець Деснянського району столиці. Речові докази направлені на проведення відповідних експертиз. Наразі зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення кола осіб, причетних до даної схеми розповсюдження психотропних речовин.

«Під процесуальним керівництвом Деснянської окружної прокуратури міста Києва ми повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 307 Кримінального кодексу України — незаконне придбання, зберігання з метою збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах. Територіальним судом фігуранту обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Порушнику загрожує до дванадцяти років в’язниці з конфіскацією майна», — зазначила Олена Перегудова.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux