Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За минулий тиждень поліцейські припинили п’ять фактів збуту наркотиків у столиці
Опубліковано 24 квітня 2023 року о 12:30

Вилучені заборонені речовини – солі PVP, амфетамін, метамфетамін, метадрон та канабіс. За скоєння наркозлочинів затримано шестеро осіб, яким повідомлено про підозру.

Впродовж тижня столичні правоохоронці здійснювали заходи по виявленню та припиненню збуту наркотиків у Києві. До відпрацювань залучались слідчі та оперативники територіальних управлінь поліції та столичного главку, співробітники Департаменту внутрішньої безпеки, а також полку поліції особливого призначення №2.

Відтак, поліцейські викрили місцевого мешканця, 1986 року народження, який виготовляв та реалізовував амфетамін у гаражному приміщенні. Правоохоронці задокументували факт збуту 20 пакетиків з наркотиком, вартістю близько 9 000 гривень. Під час обшуків у помешканні та автомобілі чоловіка поліцейські вилучили наркотики, мобільні телефони, гроші та інші речові докази. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєні злочину.

Інший факт поліцейські задокументували у Солом’янському районі. Правоохоронці викрили жінку, яка на проспекті Любомира Гузара розкладала закладки. При собі правопорушниця мала 9 розфасованих пакетиків із психотропними речовинами – солями PVP, а також ще 7 пакунків, які вона встигла залишити своїм «клієнтам». Під час обшуку за місцем мешкання поліцейські вилучили згортки із амфетаміном, метамфетоміном та метадроном.

У Дніпровському районі поліцейські виявили чоловіка, який розповсюджував закладки з канабісом. При собі у чоловіка було п’ять згортків з наркотичною речовиною, а ще два пакунки фігурант встиг розкласти. Слідчо-оперативна група вилучила речові докази, а чоловіку, 1998 року народження, повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Також, у ході відпрацювання Деснянського району правоохоронці викрили чоловіка, який мав при собі 5 згортків з наркотиками. Виявилось, що 39-річний киянин зберігав у помешканні заборонені засоби, які у подальшому продавав. За висновками експертизи у згортках знаходилась психотропна речовина – амфетамін. Фігуранту повідомлено про підозру.

Ще один факт правоохоронці виявили під час патрулювання Шевченківського району. Співробітники поліції помітили підозрілих чоловіків, у яких при поверхневому огляді виявили розфасовані заборонені засоби. Встановлено, що правопорушники придбали психотропну речовину з метою продажу, приїхали до парку, де й планували залишили солі PVP. Поліцейські провели обшуки за місцями мешкання фігурантів та вилучили амфетамін та ще партію психотропів у великих розмірах. Загалом доведено причетність наркозбувачів до 13-ти епізодів злочину.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Ігнатюк


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux