Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Вивчення нових законів, удосконалення професійної діяльності, робота над собою – мої ключі до розкриття злочинів», - слідча поліції Києва Наталія Лозінська
Опубліковано 01 липня 2022 року о 11:20

В органах внутрішніх справ Наталія вже майже 17 років. Жодного разу вона не зійшла зі шляху слідчого та продовжує займатися улюбленою справою життя – розкривати злочини та відстоювати справедливість. Постійний рух, вдосконалення та допомога людям – все це буденне життя слідчої.

Наталія Лозінська мріяла стати слідчим ще з юності та не розглядала інших професій. На це дівчинку надихнув батько, який працював у ДАІ. Статний чоловік у погонах часто брав доньку на роботу, де дівчина з кожним днем все більше захоплювалася роботою тоді ще міліціонерів. Батько був справжнім героєм для доньки, а його колеги часто розказували цікаві службові історії. Найбільше з усього Наталія любила слухати історії слідчих, які розплутують злочини та боряться зі злочинністю.

Ідучи до здійснення дитячої мрії, у 2005 році після отримання диплому юриста, Наталія розпочала роботу у слідчому відділі в стінах одного зі столичних управлінь міліції. З того часу поліцейська жодного разу не пожалкувала про вибір професії та вже майже 17 років працює у слідстві.

«На мою думку, саме слідчий є одним із головних процесуальних осіб в роботі всієї правоохоронної системи та є рушійною силою у боротьбі зі злочинністю, притягнення всіх винних до відповідальності. Звісно, усе це можливо тільки у спільній та налагодженій роботі із оперативними працівниками, прокурорами та судом» - зауважує Наталя.

Робота слідчого - це перш за все постійне спілкування із людьми, яке вимагає бути професійно-підготовленим та мати в тому числі й психологічні навички. Потрібно вміти добре аналізувати та ніколи не стояти на місці, вдосконалювати свої знання та вміння.

Увесь вільний від роботи час, якого і не так багато у поліцейських, Наталя приділяє родині та вивченню нових законів, саморозвитку та психології. Виваженою, сміливою та розумною мамою у погонах пишається 6-річна донечка Мілана, яка вже вирішила піти по її стопах.

Наталя впевнена: «Щоб бути хорошим слідчим, потрібно бути наполегливим у своїх бажаннях та мріях, планувати свій день, працювати над собою, не здаватися та йти до своєї мети. Вивчення нових законів, удосконалення професійної діяльності, робота над собою – мої ключі до розкриття злочинів». 

Її життєвий девіз:  «В якій ситуації ти б не був, яку б посаду не займав, залишайся Людиною».

Наразі, в умовах повномасштабної війни Наталя з колегами проводить досудові розслідування воєнних злочинів та документує злочини росіян в Києві.

«З 24 лютого 2022 року, коли рф почала повномасштабну війну проти України, кожен мій день розпочинається та завершується з моніторингу новин. Я, як і всі громадяни, хвилююся за долю нашої держави та борюся із ворогом на своєму правоохоронному фронті. Зараз, головна моя мрія - перемога України у війні з  росією, щоб люди відчували безпеку та впевненість у завтрашньому дні. Дуже хочеться, щоб скоріше у всіх діток було повноцінне дитинство, без ракет в небі, повітряних тривог, бомбосховищ, щоб вони зростали у вільній, незалежній, демократичній країні під назвою Україна. Також мрію, щоб Україна стала повноцінним членом Європейського Союзу, щоб люди вільно подорожували світом, однак, весь час бажали повертатися додому, у свою рідну країну. Тому віримо у нашій Збройні Сили України! Слава Україні!» - додала підполковник поліції Наталія Лозінська.

Відділ комунікації поліції Києва

Мирослава Попова


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux