Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Правоохоронці встановлюють обставини смерті киянина, фрагменти тіла якого виявили в різних районах столиці (ДОДАНО ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)
Опубліковано 06 серпня 2020 року о 10:21

Спочатку поліцейські виявили кінцівки потерпілого, які жінка намагалася знищити в багатті у лісосмузі на Троєщині. Згодом правоохоронці знайшли рештки тіла чоловіка в квартирі у Дніпровському районі. Із жінкою спілкуються слідчі в рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного вбивства.

Вчора під час відпрацювання території Деснянського району дільничні офіцери поліції виявили у лісосмузі багаття, а поряд - жінку, яка готувала до знищення підозрілі предмети. Поліцейські зупинили дії невідомої та з’ясували, що вона намагалася спалити кінцівки людського тіла.

Як повідомив т.в.о. начальника ГУНП у м. Києві Віктор Нечитайло, для документування події на місце приїхала слідчо-оперативна група. У подальшому поліцейські встановили особу чоловіка та помешкання, де виявили рештки його тіла.

«Потерпілий – мешканець Дніпровського району, 1981 року народження. В його квартирі ми знайшли інші частини його ж тіла, поспілкувалися з сусідами і встановили, що він та жінка, яку виявили у лісосмузі, раніше були знайомі. А відтак у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України її затримали».

Затриманою виявилася уродженка іншої держави, 1987 року народження, яка останні кілька років мешкала у столиці. Слідство відпрацьовує кілька версій, серед яких – із корисливих мотивів, з метою заволодіння житловою площею, на якій потерпілий сам проживав. Для встановлення обставин події та причини смерті призначено необхідні експертизи.

«За даним фактом ми розпочали досудове розслідування кримінального провадження за частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За погодженням із міською прокуратурою слідчі готують повідомлення про підозру та клопотання до суду для обрання затриманій запобіжного заходу. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі», - додав Віктор Нечитайло.

ОНОВЛЕНО (станом на 13.15)

За погодженням із прокуратурою м. Києва затриманій оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux