Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські затримали чоловіка за вбивство киянки у ліфті (ОНОВЛЕНО)
Опубліковано 06 липня 2018 року о 14:40

Тіло потерпілої з ознаками насильницької смерті виявили жителі будинку та відразу зателефонували по спецлінії 102. Неподалік від місця події правоохоронці виявили ніж та частини молотка.

До органів столичної поліції надійшло повідомлення, що в кабіні ліфта будинку, розташованого на проспекті Академіка Глушкова, виявлено труп невідомої жінки в крові. За вказаною адресою відразу виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції, експерти та кінологи.

"Правоохоронці ретельно оглянули місце злочину та поспілкувалися з мешканцями будинку, а також можливими свідками. Встановлено, що потерпіла - це пенсіонерка, жителька цієї багатоповерхівки. На тілі жінки експерти виявили численні травми, характерні для дії гострого та тупого предмета. З місця події поліцейські вилучили ніж та зламаний молоток", - розповів начальник Голосіївського УП ГУНП у м. Києві Олег Волошин.

Остаточну причину смерті потерпілої буде відомо після проведення судово-медичної експертизи. На даний час зусилля поліції спрямовані на встановлення та затримання підозрюваних осіб, причетних до вчинення цього тяжкого злочину. 

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15-ти років.

ОНОВЛЕНО

Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів та слідчих дій, працівники поліції встановили обставини події та підозрюваного у вбивстві.

Правоохоронці затримали чоловіка у селі Новосілки  на Київщині: протягом доби він переховувався від поліції.

Затриманий – 41-річний киянин, який проживає в одному будинку з потерпілою та раніше не мав проблем із законом.  

Зловмисник зізнався у вчиненні тяжкого злочину та розповів правоохоронцям, що потерпіла тривалий час отруювала його та матір. Також, із його слів, жінка насміхалася зі смерті його матері.

Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі. На час слідства зловмиснику обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux