Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У столичному главку поліції обговорили програму підвищення кваліфікації співробітників Голосіївського управління
Опубліковано 17 липня 2018 року о 16:40

Начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко ознайомився з графіком навчальних курсів та спільно з інструкторами обсудив теми лекцій.

Міжнародна програма підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США (ІСІТАР) проводить професійні тренінги для працівників правоохоронних органів різних країн. Українські поліцейські не стали виключенням, а першим учасником проекту міжнародної технічної допомоги обрано Голосіївське управління поліції.

За словами начальника ГУНП у м. Києві генерала поліції третього рангу Андрія Крищенка, обмін досвідом із колегами інших країн допоможе не тільки удосконалити роботу української поліції, а й прискорити процес реформування правоохоронної системи: 

«Ми завжди готові до діалогу, дискусій та пропозицій. Нам є чим пишатися та поділитися, але й постійно прислуховуємося до порад досвідчених фахівців. Тим більш, що практика обміну міжнародного досвіду нарешті налагоджена».

Як повідомив програмний директор ІСІТАР Джон Монтаніо, навчальні курси проводитимуть висококваліфіковані радники з правоохоронних питань:

«Рік Коліндж – приватний детектив із Санта-Барбари, який має 25-річний досвід правоохоронної роботи, з яких 16 – кримінальним слідчим. Девід Гідлі понад 30 років відпрацював криміналістом, а зараз очолює найбільшу судово-медичну агенцію Австралії, а Кріс Брюс 24 роки присвятив роботі кримінального аналітика і сьогодні керує Всесвітньою асоціацією кримінальних аналітиків».

За інформацією помічника начальника столичної поліції Ольги Юськевич, на базі Голосіївського управління поліції з 23 липня до 7 вересня цього року відбудуться вісім тренінгів. Із поліцейськими обговорять теми, серед яких «Поліцейська діяльність, орієнтована на вирішення проблем», «Контроль і управління», «Розслідування. Базовий курс», «Тактична комунікація», «Залучення громади. Вирішення проблем», «Тайм-менеджмент», «Ораторське мистецтво» та «Спеціальне реагування».

Відділ комунікації поліції Києва

Алла Борових


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux