Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У поліції Києва відбулась підготовка тренерів у рамках програми «Рівний - рівному»
Опубліковано 14 лютого 2019 року о 11:35

Делегація канадських представників Проекту підтримки підготовки поліцейських (РТАР) та Agriteam Consulting Ltd. провела з правоохоронцями дводенні семінари, які у майбутньому допоможуть консультантам надати своїм колегам психологічну допомогу.

Нагадаємо: Головне управління Національної поліції у місті Києві долучилось до впровадження програми психологічної підтримки «Рівний - рівному», яку започаткували канадські правоохоронці. Концепцією даної програми є створення робочої групи, до якої входять як психологи, так і звичайні поліцейські, які надаватимуть кваліфіковану допомогу, будуть підтримувати правоохоронців у кризових ситуаціях.

Начальник столичної поліції Андрій Крищенко завітав на навчальні курси тренерів-правоохоронців, аби подякувати представникам канадських поліцейських:

«Поліція Києва повністю підтримує впровадження програми «Рівний – рівному», адже столичні правоохоронці, враховуючи останні події, також потребують підтримки та піддаються стресам. Досвід канадських колег допоможе покращити емоційний стан та психологічне здоров’я працівників поліції».

Представники Проекту підтримки підготовки поліцейських (РТАР) та Agriteam Consulting Ltd. провели з робочою групою тренінги, під час яких присутні обговорили основні проблеми, які виникають у поліцейських. Також практично відпрацювали механізми та прийоми, які сприятимуть підтримці та покращенню психологічного стану особового складу.

Як розповіла поліцейський представник Agriteam Consulting Ltd. Трейсі Гарді, правоохоронці страждають від емоційного вигорання, стресів, котрі негативно впливають на несення служби та працездатність:

«Саме тому канадські поліцейські вирішили розробити стратегію боротьби з кризовими ситуаціями. Наукові дослідження довели, що дана програма ефективно допомагає працівникам правоохоронних органів. Метою створення цієї платформи є те, що співробітники, у яких трапились фінансові труднощі, сімейні сварки чи конфлікти на роботі, зможуть звернутись у певне місце, щоби не допустити розвитку проблеми».

Представник Agriteam Consulting Ltd. Серджіо Джиммі Фальці додав, що ідея створення цієї програми виникла під час обговорення між колегами за столом актуальних проблем:

«Ми прийшли до висновку, що озвучення якоїсь негативної ситуації полегшує моральний стан людини. Неофіційна зустріч із консультантом сприятиме усвідомленню ситуації, яка склалась та вирішенню кризової ситуації поліцейським. Програма «Рівний – рівному» - це не терапія, а здатність правоохоронця підставити дружнє плече колезі».

Діалог між консультантами та делегацією канадців пройшов у дружній атмосфері. Досвід іноземних колег допоможе столичним правоохоронцям поліпшити психологічне здоров’я особового складу.

Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux