Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Києві серед правоохоронців визначили кращих у функціональному багатоборстві
Опубліковано 20 грудня 2019 року о 13:02

Під час змагання гарну фізичну підготовку продемонстрували поліцейські структурних підрозділів Головних управлінь та міжрегіональних територіальних органів Національної поліції України. Переможці отримали кубки, медалі та дипломи.

Змагання з функціонального багатоборства відбулись на базі спортивного комплексу «CrossFit Banda III Позняки». У запеклій боротьбі за право стати найкращим змагались 27 команд із різних підрозділів поліції України. Кожна команда складалась із чотирьох учасників: трьох чоловіків та однієї жінки.

Із вступним словом від імені керівництва Національної поліції України звернувся заступник начальника управління професійного навчання Департаменту кадрового забезпечення Андрій Красновид, який привітав учасників з початком змагань та побажав перемоги кожній команді:

«Більшість із присутніх протягом року неодноразово брали участь в інших видах спортивних змагань. Це показує те, що ми крокуємо у вірному напрямку – до розбудови спортивно-масових заходів у Національній поліції. І хочу побажати усім цікавих вражень і впевненості, тож нехай переможе найсильніший».

Начальник управління кадрового забезпечення столичного главку поліції Наталія Зіненко теж побажала учасникам витривалості та стійкості:

«Хочу зазначити, що проведення таких видів змагань є дуже важливим для поліцейських, які повинні бути професійними та мати гарну фізичну форму».

З перших хвилин змагань між учасниками розгорілося неабияке суперництво. Працівники поліції виявили витримку та наполегливість за перемогу у кожному з етапів змагань, а колеги із захопленням спостерігали за перебігом подій і оплесками підтримували кожного з учасників.

Начальник відділу професійного навчання поліції Києва Сергій Пшеничний додав, що на учасників чекала напружена боротьба у комплексі фізичних вправ, які включали в себе естафету та особисту першість:

«Змагання пройшли в запеклій та напруженій боротьбі, а усіх учасників переповнювали позитивні емоції. Переможці турніру отримали свої бажані нагороди. А також хочу подякувати за допомогу в організації заходу клубу «CrossFit Banda», які надали повністю укомплектований спортивний зал для проведення турніру».

По завершенню заходу до учасників звернулися заступник Голови Національної поліції України Олексій Руденко та начальник Департаменту патрульної поліції України Євгеній Жуков. Вони привітали учасників змагань та разом із заступником начальника столичного главку поліції нагородили переможців і призерів турніру.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux