Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Києві серед правоохоронців визначили чемпіона з практичної стрільби
Опубліковано 16 квітня 2019 року о 12:34

Під час змагання свої сили та майстерність перевірили працівники структурних підрозділів Головного управління Національної поліції у місті Києві, батальйону поліції особливого призначення Київщини та Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України.

Змагання були організовані на базі тренінгового центру за сприяння регіонального директора (Українського регіону) Міжнародної конфедерації практичної стрільби Олександра Мілюкова та директора Національного корпусу судів і інструкторів Руслана Аббасова.

Захід розпочався із шикування особового складу. Із вступним словом до учасників чемпіонату звернувся начальник відділу професійного навчання столичної поліції Сергій Пшеничний, який привітав поліцейських із початком змагань та побажав правоохоронцям влучної стрільби:

«Участь у змаганнях взяли 20 збірних команд, до складу яких входило по три учасники. А в особистому заліку змагався 61 поліцейський. Усі вони підвищили рівень професійної підготовки і вдосконалили навички  безпечного володіння зброєю».

Підтримав бойовий дух учасників стрільб і начальник поліції Києва Андрій Крищенко:

«Змагання між працівниками поліції проходять за підтримки Всеукраїнської федерації практичної та високоточної стрільби. Навики практичної стрільби потрібні поліцейським щодня під час несення служби. Ми постійно приділяємо увагу тренінгам та заняттям з вогневої підготовки, а сьогодні відбувається чемпіонат – як результат пройдених правоохоронцями навчань».

За результатами виконання чотирьох вправ переможцями та призерами змагань з практичної стрільби із пістолета в особистому заліку стали:

І місце – Євген Бубнов, полк поліції особливого призначення №1;

ІІ місце – Юрій Савчук, батальйон поліції особливого призначення ГУНП в Київській області;

ІІІ місце – Євгеній Ковтун, управління Корпусу оперативно-раптової дії.

За підсумками змагань судді визначили переможців у кожній окремій вправі:

У вправі №1 ("EL'PREZEDENT") та вправі №2 ("PANIKA") перше місце виборов Дмитро Ємельянов, батальйон поліції особливого призначення ГУНП в Київській області. У вправі №3 ("SQUALL") першість отримав Ярослав Батащук, полк поліції особливого призначення №1, а у вправі №4 ("TUNNELS OF KUPERA") переміг Євген Бубнов, полк поліції особливого призначення №1.

У командному заліку переможцями та призерами змагань із практичної стрільби з пістолета стали наступні команди: перше місце - полк поліції особливого призначення №1, друге - батальйон поліції особливого призначення ГУНП в Київській області, третє - полк поліції особливого призначення №2.

Після напруженої боротьби заступник начальника Головного управління Національної поліції у місті Києві Віктор Нечитайло вручив призерам та командам кубки, почесні грамоти, медалі та подяки.

«Для поліції Києва дуже важливі спортивні досягнення правоохоронців. Ми ще раз переконались у якісній підготовці працівників поліції та побачили хороші результати», - додав Віктор Нечитайло.

Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux