Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Києві поліцейські затримали «злодія в законі» «Лашу Очамчирського»
Опубліковано 15 листопада 2019 року о 17:51

Затримання провели київські оперативники управління стратегічних розслідувань за участю патрульної поліції. Фігурант мав намір контролювати діяльність злочинних груп, що «спеціалізуються» на розбійних нападах, пограбуваннях, квартирних крадіжках, викраденні людей і вимаганні.

Перебуваючи на території України, «злодій у законі» намагався поширити свій вплив на членів злочинного середовища. Його неодноразово затримували співробітники правоохоронних органів. До того ж, до 2017 року він перебував у міжнародному розшуку за створення на території країни Європейського союзу банди, що займалася викраденням людей та відмиванням коштів. У кримінальному середовищі він виконує роль «третейського судді» та підтримує дружні стосунки з кримінальними авторитетами різних країн. 

Під час нелегального проживання у столиці «Лаша Очамчирський», також відомий як «Сван», намагався створювати і контролювати злочинні групи, які займаються скоєнням тяжких злочинів. Він відвідував та організовував так звані «сходки» кримінальних авторитетів.

Зокрема, у березні цього року, під час зустрічі, на якій був затриманий працівниками поліції, намагався стати «куратором» квартирних крадіїв та розбійників. Тоді «злодія в законі» видворили до Туреччини та заборонили в’їзд на територію України. Попри це, він вкотре незаконно перетнув кордон і почав відновлювати свою злочинну діяльність та зв’язки у кримінальному світі. Крім того, задля продовження «традицій» планував залучати молодь до діяльності ОЗГ.

У четвер, 14 листопада, оперативники Управління стратегічних розслідувань в місті Києві спільно із патрульною поліцією завдали злочинним планам «злодія в законі» та затримали його на Кільцевій дорозі.

Наразі його доставили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Вирішується питання щодо примусового видворення «злодія в законі» за межі України.

Нагадаємо, у Києві поліція затримала злочинну групу «колекторів».

Також нагадаємо, що на Київщині поліція попередила замовне вбивство адвоката та затримала організатора злочину.

Департамент стратегічних розслідувань

Національної поліції України 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux