Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Києві поліцейські розпочали тренінги для випускників НАВСу
Опубліковано 23 липня 2021 року о 10:35

Протягом трьох днів молодих спеціалістів знайомлять з пріоритетними напрямками діяльності, які перш за все знадобляться їм у практичних підрозділах поліції Києва.


Навчання проходять на базі Голосіївського управління поліції з правоохоронцями, які щойно закінчили Національну академію внутрішніх справ і призначені на посади. Задля первинного їх знайомства зі службою у практичних підрозділах та надання рекомендацій лейтенанти поліції три дні відвідують семінари, що для них організували співробітники управління кадрового забезпечення столичної поліції.

За словами начальника відділу професійного навчання поліції Києва Сергія Пшеничного, такі заняття необхідні молодим спеціалістам, які щойно закінчили навчання в академії:

«Вчора - це були курсанти, які займалися вивченням теоретичної бази. Сьогодні - це поліцейські районних управлінь поліції, де необхідні первинні практичні навички, які є пріоритетними на службі у Національній поліції України. Загалом тренінги розраховані на сто тридцять п’ять випускників й триватимуть до шостого серпня».

Молоді правоохоронці покращують свої знання у галузі корупційного законодавства, документуванні кримінальних проступків, протидії домашньому насильству, правила носіння зброї, вивчають психологічну тактику комунікації з громадянами та домедичну допомогу. Також поліцейських знайомлять з роботою чергової частини та операторів спецлінії 102 столичної поліції й ситуаційним центром. Розповідають алгоритми дій, якими керуються чергові при прийомі викликів в залежності від події.

«Ми завжди підтримуємо кожного випускника, навчаємо його та ділимося своїм досвідом. Адже це наш обов’язок - створення міцного поліцейського колективу. Бажаю всім мотивації, підтримки колег і близьких, досягнення поставлених цілей та ніколи не зупиняйтеся у розвитку своїх навичок і знань. Завжди пам’ятайте слова Присяги на вірність Українському народові: з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов’язки», - підсумував підполковник поліції Сергій Пшеничний.

 

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Мандибура


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux