Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Києві невідомий стріляв у чоловіка (ОНОВЛЕНО)
Опубліковано 03 липня 2018 року о 17:15

Потерпілого із тілесними ушкодженнями госпіталізували. Йому надають необхідну медичну допомогу. Зловмисник із місця події втік.

Подія сталася біля ресторану на вулиці Великій Васильківськії: на місці працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють обставини події, спілкуються зі свідками та очевидцями, а також проводять огляд місця злочину.

ОНОВЛЕНО НА 18:00

За попередньою інформацією, зловмисник вистрілив у чоловіка, а коли він впав – зробив ще кілька пострілів. На місці вилучили стріляні гільзи, імовірно – від пістолета Макарова.

Особа потерпілого встановлена, він – 1988 року народження. Він у тяжкому стані перебуває в лікарні.

У Києві введений оперативний план щодо розшуку та затримання   невідомого: із показів свідків встановлено, що чоловік -  кавказької зовнішності, 30-35 років, одягнений у чорну куртку, при собі має  вогнепальну  зброю.

Відомості про подію зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Голосіївського управління поліції. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини і мовити злочину.

ОНОВЛЕНО НА 18:20 

До чергової частини столичної поліції надійшла інформація про смерть потерпілого. Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

ОНОВЛЕНО на 18:45

«Потерпілий помер у лікарні, у нього численні вогнепальні поранення, але остаточні висновки нам надасть судово-медична експертиза», - повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

За його словами, зловмисник втік у двори, є прикмети автомобіля, який він використовував, тож по місту Києву відпрацьовуються відповідні оперативні плани, орієнтування передані всім патрулям.

«Поліція відпрацьовує ряд версій, і безперечно одна з версій - це вбивство на замовлення. Однак це буде зрозуміло після встановлення особистості потерпілого, його зв’язків, відпрацювання способу його життя. Ми можемо говорити, що зловмисників було щонайменше двоє, оскільки стрілок вийшов із автомобіля, який з місця події зник», - розповів  Андрій Крищенко.

Відділ комунікації поліції Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux