Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Цілодобове забезпечення безпеки громадян – моя основна задача», - підполковник поліції Володимир Катруша
Опубліковано 17 червня 2021 року о 14:45

Правоохоронець вважає, що необхідно бути не тільки професіоналом своєї справи, а й мати такі якості як чесність, порядність, комунікабельність.

Володимир Катруша після закінчення школи вступив до лав Національної академії внутрішніх справ. Далі лейтенант міліції розпочав кар’єру із патрульно-постової служби.

Після пів року служби продовжив роботу на посаді дільничного у Шевченківському районі столиці. Перед молодим фахівцем стояла не проста задача, адже на території його обслуговування проживало понад чотирьох тисяч громадян, серед яких були особи, які неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців.

«За сумлінне ставлення до службових обов’язків та успіхи у роботі на третьому році служби отримав підвищення – посаду старшого дільничного інспектора міліції, та пройшов 22 роки складної та клопіткої праці. Адже дільничний інспектор має постійно володіти оперативною обстановкою на своїй адміністративній дільниці, знати чим живуть мешканці району та завжди бути на по готові, щоб у будь-який момент вчасно прийти на допомогу», - розповів начальник відділу превенції Шевченківського управління поліції Володимир Катруша.

Перший злочин, який розкрив молодий офіцер – це крадіжка. Тоді помешкання було переобладнане під склад взуття. Правоохоронець провів поквартирний обхід й опитав мешканців будинку. З’ясувалось, що до скоєння злочину причетний місцевий житель, який тільки звільнився з місць позбавлення волі за вчинення аналогічного правопорушення. Правоохоронці повідомили злодію про підозру та вироком суду йому призначили покарання у вигляді шести років позбавлення волі.

За 22 роки служби в органах внутрішніх справ Володимир Петрович розкрив багато злочинів, але основною задачею є не розкриття, а проведення профілактики скоєння правопорушень. Він справжній професіонал своєї справи, адже вміє спілкуватись із людьми та до кожного може знайти підхід і надати кваліфіковану допомогу.

«На даний час цілодобове забезпечення охорони публічного порядку та безпеки громадян – моя основна задача», - зазначив підполковник поліції.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux