Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Судовий експерт та працівник Мінфіну у минулому: історії слідчих Голосіївського управління поліції Галини Примак та Олега Перощука
Опубліковано 15 жовтня 2022 року о 10:00

Галина понад п’ять років несе службу на посаді старшого слідчого слідчого відділу, а приклад бере з Олега, який дванадцять років відданий своїй роботі. Правоохоронці розповіли про хобі та про зміни після початку повномасштабного вторгнення рф.

Колеги по роботі сьогодні та різні професії в минулому. Нині капітани поліції Олег Перощук та Галина Примак працюють на посаді старших слідчих Голосіївського управління поліції. Двоє правоохоронців перебувають в одному кабінеті та під час розмови з ними згадували резонансні розкриття та і кумедні історії на службі.

Який життєвий шлях Ви пройшли від цивільного громадянина до досвідченого поліцейського?

- З 2000 року до 2003 року був студентом Тлумацького сільськогосподарського технікуму, після навчався у Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого. Отримавши диплом бакалавра розпочав роботу в Департаменті реформування бюджетної системи Міністерства фінансів. З 2010 року по теперішній час – співробітник Голосіївського управління поліції.

Галино, а як у вас склався шлях до теперішньої служби в ОВС?

- За першою спеціальністю я – судовий експерт. Три роки присвятила роботі в науково-дослідного експертно-криміналістичному центру при Головному управлінні МВС України у Києві. А вже на початку лютого 2017 року стала частиною великого механізму слідчого відділу нашого управління поліції. У війну з 24 лютого була кулінаром для усіх колег і готувала смачні десерти разом з іншими захисницями.

Яке захоплення є у кожного?

- Попри брак часу, є декілька хобі. Серед них – обидва знаємось на техніці, можемо з легкістю виявити та нівелювати помилки в їх роботі. Такі навички необхідні у нашій службі, адже наша робота пов’язана з комп’ютерами.

Як змінила війна вашу службу?

- Вважаємо, що служба залишилась незмінною, адже ми завжди були на варті безпеки громадян. А от що справді змінилось, так це колектив – з лютого ми стали ще більш дружньою командою, яка допомагає один одному. Слово «згуртованість» лунає в стінах управління поліції все частіше і частіше.

Що б хотілось побажати українцям у ці непрості часи?

- Ми - нація незламних духом людей. Бажаємо, щоб кожен справжній патріот залишався вірний нашій державі та наближав своїми діями Україну до перемоги!


 Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Лябах



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux