Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Столичні правоохоронці встановлюють обставини смертельної автопригоди біля станції метро «Сирець» (ОНОВЛЕНО, ДОДАНО ВІДЕОКОМЕНТАР)
Опубліковано 08 серпня 2018 року о 07:56

Автомобіль «Шкода» скоїв наїзд на три припарковані автомобілі: у результаті зіткнення 30-річний чоловік, який садив свого 3-річного сина у «Хюндай», отримав тілесні ушкодження і помер у кареті «швидкої». Дитину оглянули медичні працівники, його життю і здоров’ю нічого не загрожує.

Вчора близько 20:00 до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Щусєва Шевченківського району столиці відбулася дорожньо-транспортна пригода.

На місце негайно виїхали наряд патрульної поліції, слідчо-оперативна група та лікарі. За попередньою інформацією: 32-річний водій автомобіля «Шкода», уникаючи наїзду на пішохода, який вибіг на дорогу у невстановленому місці, втратив керування та зіткнувся з трьома припаркованими автомобілями «Хюндай», «Дачія» та «Санг Йонг».

У результаті зіткнення транспортний «Шкода» збила 30-річного чоловіка, який у цей час садив свого 3-річного сина у  «Хюндай», і перевернулася. Медичні працівники надавали допомогу  чоловіку, однак від отриманих травм він помер у кареті «швидкої». Лікарі оглянули дитину, зараз її життю і здоров’ю нічого не загрожує.

Зі слів свідків, водій автомобіля «Шкода» перевищував дозволену швидкість. У присутності понятих правоохоронці провели освідування на стан алкогольного сп’яніння. У результаті драгер не виявив вмісту алкоголю.

За даним фактом слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють механізм і обставини автопригоди.

ОНОВЛЕНО

За показами свідків, дорожньо-транспортну пригоду спровокував пішохід-порушник – чоловік, якому близько 50-ти років.

Слідчі звертаються до громадян, які стали очевидцями події і можуть описати цього чоловіка, та до водіїв, відеореєстратори яких могли зафіксувати правопорушника, із проханням надати покази та допомогти у його розшуку.

Номер телефону слідчого управління: (044) 271-99-22.

Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux