Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Столичні поліцейські переймали досвід колег із США
Опубліковано 20 листопада 2018 року о 13:55

Правоохоронці побували в Род-Айленді, де презентували проект реформування Голосіївського управління поліції.

Тижневий навчально-ознайомчий візит делегації українських правоохоронців до Сполучених Штатів Америки відбувся завдяки підтримки міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США ICITAP у рамках реформування Голосіївського управління поліції.

Цьогоріч до участі у 28-й щорічній конференції з питань проблемно-орієнтованого підходу до діяльності поліції, що проходить у місті Провіденс штату Род-Айленд запросили поліцейських Голосіївського управління поліції. Серед учасників заходу -  представники правоохоронних органів США, Мексики, Канади, Великобританії та Нової Зеландії.

Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, протягом трьох днів учасники конференції обговорювали діяльність поліції у різних країнах, ознайомлювали один одного із проектами, які впроваджуються за участі правоохоронців з метою вирішення проблем населення.

Під час виступу начальник Голосіївського управління поліції розповів про реформування управління, зокрема про створення групи первинної комунікації, зміни у структурі управління поліції, збільшення кількості дільничних офіцерів поліції та орієнтованість на ефективний взаємозв’язок між поліцією та людьми.

Під час заходу пройшли семінарські заняття на теми зниження рівня домашнього насильства, регулювання державної політики щодо попередження алкоголізму, використання партнерських зв'язків із громадою як стратегії зниження рівня злочинності.

Також поліцейські відвідали Департамент кримінальних розслідувань міста Кембридж (штат Массачусетс), де ознайомилися із методами управління та стратегією розвитку місцевої поліції, із системою ведення справ, кримінальним аналізом, з роботою детективів та патрульної поліції.

«Нашій делегації продемонстрували, як організоване поліцейське управління: ми відвідали лабораторію, кімнати допиту потерпілих та підозрюваних, камери утримання підозрюваних, поспілкувались з працівниками поліції Кембриджа. Спільно з американськими колегами виїжджали на патрулювання, побачили, як вони реагують на правопорушення та як правоохоронців сприймають люди», - додав Олег Волошин.

У свою чергу начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко, котрий у жовтні минулого року відвідав таку ж конференцію у Х’юстоні (штат Техас), наголосив, що обмін досвідом між поліцейських різних країни сприяє впровадженню кращих практик у протидії та розкритті правопорушень.

«Отримані знання однозначно сприятимуть вдосконаленню роботи поліції Києва, особливо в підрозділі, який реформується у рамках проекту «Ефективне управління». Дуже важливо знати, як працюють поліцейські в інших країнах, аби на місцях використовувати позитивний у своїй роботі», - зазначив начальник поліції Києва.


Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Жембоцька


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux