Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Столичні оперативники затримали жінку за збут наркотичних засобів на Троєщині
Опубліковано 08 червня 2021 року о 16:30

У ході слідчих дій в помешканні зловмисниці правоохоронці вилучили  білу порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін, та речовину рослинного походження, ймовірно, канабіс. Фігурантці повідомили про підозру та за скоєне їй загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Під час проведення досудового розслідування кримінального провадження за фактом незаконного обігу наркотиків працівники карного розшуку Деснянського управління поліції встановили особу, яка займалась розповсюдженням наркотичних речовин. Поліцейські задокументували протиправну діяльність 37-річної місцевої мешканки.

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко, слідчі з оперативниками провели оперативну закупку та під час санкціонованого обшуку за місцем проживання фігурантки вилучили наркотичні речовини:

«У результаті слідчих дій ми виявили та вилучили 3 пакунки з розфасованою психотропною речовиною, схожою на амфетамін, яку зловмисниця збувала за схемою «з рук в руки». Крім цього, пакетики для фасування, посуд для зберігання та зважування наркотиків, поліетиленовий пакетик з речовиною рослинного походження та пристрій для куріння канабісу. Киянку затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Жінка має непогашену судимість та перебуває на випробувальному терміні за зберігання наркотиків. В рамках кримінального провадження речові докази направлені на проведення експертизи.

«За даним фактом затриманій повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому частиною другою статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. Також поліцейські встановлюють інших осіб, причетних до цього злочину. Досудове розслідування триває.», - додав начальник територіального управління поліції.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux