Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Столичні оперативники припинили діяльність наркоторговця на Лісовому масиві
Опубліковано 04 серпня 2022 року о 09:30

Зловмисник отримував «товар» через поштове відправлення, а потім розфасовував та збував. Під час затримання слідчі вилучили у нього канабіс, а у ході обшуку помешкання фігуранта виявили амфетамін та кокаїн. Слідчі повідомили затриманому про підозру та за скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У ході реалізації оперативної інформації співробітники Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції задокументували незаконну діяльність мешканця Лісового масиву з продажу наркотиків. Наркоділок збував заборонені речовини на території столиці.

Слідчий Деснянського управління поліції Олександр Кокідько розповів, що поліцейські провели першочергові слідчі дії та затримали 23-річного уродженця Київської області у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«Ми встановили, що молодик отримував на поштових відділеннях наркотичні засоби, а вдома розфасовував та збував їх за допомогою месенджера. Під час затримання наркоділка на вулиці Мілютенка ми вилучили зіп-пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору. Згідно висновку експерта це – канабіс, загальною вагою 149 грамів. За місцем проживання затриманого у будинку на проспекті Лісовий ми провели невідкладний обшук та вилучили ймовірно наркотичні та психотропні речовини: амфетамін, кокаїн та канабіс. Крім того, до речових доказів поліцейські долучили мобільні телефони, електронні ваги, зіп-пакети та чорнові записи».

Слідчі Деснянського управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На даний час правоохоронці встановлюють канал надходження наркотиків до столиці та інших осіб, які причетні до кримінального правопорушення.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux