Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Столична поліція зареєструвала 5 подій за участю іноземців
Опубліковано 24 травня 2018 року о 18:14

До Києва продовжують прибувати прихильники фінальних матчів УЄФА. За інформацією прикордонників, приїхали 776 уболівальників і 713 членів офіційних делегацій УЄФА.

На даний час ситуація у столиці перебуває під пильним наглядом правоохоронців. Представники всіх служб негайно реагують на будь-які протиправні дії та надають гостям столиці допомогу. На вулицях міста службу несуть співробітники діалогової поліції, які знають іноземні мови.

Тим часом поліція реєструє та тримає на особливому контролі всі події за участю іноземців. На цей час таких зафіксовано п’ять.

До Шевченківського управління поліції звернувся громадянин Великобританії, який повідомив про зникнення 235 фунтів стерлінгів у сумці, яку він забув у салоні таксі. Поліція негайно відреагувала на отриману інформацію. Невдовзі встановили особу таксиста, який перевозив вболівальника. Водій повернув гроші іноземцю. Відомості за цим фактом вносили до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Ще один потерпілий - громадянин Іраку. Чоловік постраждав від дій аферистів. На вулиці Богдана Хмельницького невідомі чоловіки шахрайським шляхом заволоділи його грошима. Наразі за цим фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває розслідування.

У Голосіївському районі Києва громадянин Туреччини виявив відсутність "Айфона", про що повідомив у поліцію. Інформацію про подію внесли до ЄРДР за ознаками ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, тож у рамках розслідування буде встановлено: була це крадіжка чи втрата гаджета.

Майновий злочин зареєстрований також щодо громадянина Іспанії. Він виявив крадіжку свого рюкзака, в якому знаходилося три мобільних телефони, макбук, дві банківські картки та 1000 євро. Інцидент стався у кафе на бульварі Лесі Українки, де відпочивав заявник. Кримінальне правопорушення розслідується за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Крім того, за допомогою до печерських правоохоронців звертався громадянин Ірану. Його товариш на вулиці Хрещатик застряг у ліфті на шостому поверсі. За викликом відразу були направлені відповідні служби, які надали кваліфіковану допомогу.

Поліція продовжує на належному рівні дбати про безпеку киян та іноземних гостей столиці під час проведення Ліги чемпіонів УЄФА.

Нагадаємо: сьогодні у неподалік від фан-зони на Хрещатику відкрився мобільний інформаційних пункт, де кожен іноземець може отримати кваліфіковану допомогу та потрібну інформацію.

Також під час спілкування із журналістами начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко зазначив, що у фіналі Ліги чемпіонів гратимуть команди, а перемогти має МВС, відомства якого забезпечують порядок у Києві .

Відділ комунікації поліції Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux