Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Слідчий столичної поліції Павло Ракша: «Україна ніколи не втратить свою державність, адже її захищає відданий народ»
Опубліковано 10 серпня 2022 року о 15:46

Про рішення вступити до лав поліції, досягнення у спорті та роботу під час воєнного стану розповів поліцейський Голосіївського управління поліції, який вже понад чотири роки стоїть на сторожі правопорядку.

З юних років Павло впевнено досягав успіхів у своїх планах. У 16 років йому присвоєно перший дорослий спортивний розряд по футболу. Згодом він став студентом Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого. З 2021 року наш колега працює слідчим в Голосіївському управлінні поліції.

«Бути поліцейським – непростий вибір у житті, але ця професія завжди буде затребуваною. І навіть якщо у майбутньому якісь процеси будуть автоматизовані – думаю, що замінити людину в поліції неможливо. Тому вирішив стати правоохоронцем, а моє захоплення футболом допомагає бути у формі щодня», - розповідає Павло.

За час професійної футбольної діяльності майбутній слідчий брав участь у багатьох змаганнях, а вже під час служби представляв у складі збірної з футболу поліцію Києва.

Починаючи з 24 лютого цього року старший лейтенант поліції разом з колегами заступав на блок-пости Голосіївського району столиці, а на початку квітня у складі слідчо-оперативної групи 29-річний слідчий документував факти пошкодження та руйнування будівель російськими військовими в Бучанському районі Київської області:

«Хтось з місцевих жителів в деталях розповідав про жахи, що відбулись з ними, а дехто боявся виходити з будинку та надавати будь-яку інформацію. Ми розуміли їх острахи після пережитого, намагались надавати психологічну підтримку та продовжували виконувати свої поліцейські завдання. За результатами відпрацювання прилеглої території ми задокументували чимало злочинів рф».

На питання, що найперше зробить наш колега, коли Україна здобуде Перемогу над рф, каже, що відвідає свою родину на Полтавщині. Як і всі, переживає за кожного з родичів, коли чує повідомлення про ракетні удари зі сторони росії.

«А зараз головна моя мета, як і кожного українця - очистити нашу рідну землю від російської нечисті. Україна ніколи не втратить свою державність, адже її захищає відданий народ», - додав поліцейський.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Романюк


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux