Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Слідчі не тільки практики, але й успішні науковці», - старший лейтенант поліції Києва Алевтина Миронова
Опубліковано 16 липня 2022 року о 10:00

Поліцейська успішно поєднує роботу слідчого та реалізовує себе у науковій сфері. Завдяки підтримці колег слідча є автором низки наукових робіт та статей, які займають перші місця у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах.

Війна на Донбасі застала нашу колегу у 2014 році, коли вона навчалась у восьмому класі. Після чого горлівчанка була змушена переїхати до столиці та продовжити навчання. Згодом Алевтина вступила до лав Національної академії внутрішніх справ.

Дівчина закінчила столичний виш з відзнакою, під час навчання була диригентом народного ансамблю барабанщиць НАВС, головою курсантського самоврядування та членом юридичної клініки «Захист».

«Цього року після випуску з Національної академії внутрішніх справ  працюю слідчою у Шевченківському управлінні поліції. З великим старанням ставлюсь до поставлених завдань, адже маю колосальну підтримку колег та керівництва», - розповіла Алевтина Миронова.

Старший лейтенант поліції вважає, що успішний слідчий має бути не лише досвідченим практиком, а й розвиватися у різних сферах, зокрема у творчій та науковій. Вона цьому є прикладом, адже поліцейська є автором низки наукових робіт, статей, тез і повідомлень, які займають перші місця у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах. Серед них: «Кримінальна відповідальність за незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами або вибуховими речовинами», «Зарубіжний досвід детінізації економічних відносин та можливість його імплементації в Україні», «Міжнародний досвід забезпечення прав жінок-поліцейських», інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності оперативних підрозділів у напрямку протидії не передбачуваним законом збройним формуванням», «Забезпечення прав учасників кримінального провадження під час закінчення досудового розслідування» та багато інших.

Алевтина Миронова нещодавно отримала премію Національної академії наук за кращу наукову роботу на тему «Протидія булінгу в освітньому середовищі». Крім того, слідча стала лауреатом премії Київського міського голови  в номінації «Внесок у розвиток молодіжного руху» за реалізовані власні проєкти, один із яких «В курсі права». Його метою є формування в дітей підліткового віку правосвідомості, почуття відповідальності та підвищення рівня юридичної грамотності молодого покоління.

Серед  учнів шкіл Шевченківського району міста Києва, ще будучи курсантом провела низку тренінгів, заходів, пізнавальних бесід. На досягнутому вона не зупиняється та коли розпочнеться освітній процес планує продовжити свою справу, оскільки вважає, що девіантна та протиправна поведінка формується у багатьох ще з дитинства.

Старший лейтенант поліції зазначає, що для того щоб бути справжнім професіоналом своєї справи, замало мати лише бажання, потрібно багато працювати, не стояти на місці та постійно розвиватись.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux