Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Сильна та цілеспрямована – це столичний дільничний та кандидат у майстри спорту з тхеквондо Надія Шока
Опубліковано 09 березня 2021 року о 10:30

Лейтенант поліції впевнена, що тільки через наполегливість і постійний розвиток можна досягти результатів. Адже служба, як і спорт, потребує самовіддачі 24/7.

21-річна дівчина у минулому році закінчила Національну академію внутрішніх справ та розпочала свій шлях правоохоронця у Голосіївському управлінні поліції на посаді дільничного. При цьому, 13 років свого життя Надія Шока займається бойовим мистецтвом – тхеквондо.

Як розповідає сама Надія, коли вона вчилася у другому класі, в школі пропонували спортивні секції: теніс, волейбол і тхеквондо, вона обрала останнє. І це рішення 8-річної дівчини виявилося доленосним. Саме тоді, з першого тренування, школярка зрозуміла силу та могутність, яку несе у собі спорт:

«Я жодного разу не засумнівалася у виборі. Тренування чотири-сім разів на тиждень, постійні збори, змагання та навантаження - це становлення характеру, наполегливості, а також мотивація досягати мети у будь-якій сфері життя. Мені пощастило, що батьки підтримували мої заняття бойовим мистецтвом й дали можливість розвиватися та показувати свої здібності як на рівні країни, так і світу. Ніколи не було конфліктів у сім’ї на фоні тренувань, адже я встигала як у спорті, так і навчанні».

Надія Шока – кандидат у майстри спорту з тхеквондо ІІ дану, неодноразовий переможець Києва, України та чемпіон світу у своїй ваговій категорії. З 14 років – володарка чорного поясу.

 «Якщо вішати усі свої нагороди на стіну, то у моїй кімнаті не потрібно шпалер», - посміхається лейтенант поліції.

Грамоти, відзнаки та подяки спортсменка зберігає у почесній шухлядці, а на видному місці кімнати є тільки найцінніші – міжнародні нагороди та ті, що пов’язані з особистими пережитими почуттями під час змагань.

«Я, звісно, пишаюся своїми досягненнями, але вважаю, що найголовніше у занятті спортом – це становлення особистості та вміння через спорт знайти себе у майбутньому. Я знайшла – я поліцейська», - додала Надія. 

Дільнична зізнається, що служба, як і спорт, потребує самовіддачі та наполегливості, але навіть зараз вона відвідує тренування та підтримує свої навички кандидата у майстри спорту.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір’якова


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux