Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Серед столичних поліцейських визначили переможців з міні-футболу
Опубліковано 11 червня 2019 року о 18:00

Участь у змаганнях взяли представники 19 підрозділів поліції Києва. Кубок переможця у запеклій боротьбі виборола збірна команда апарату столичного главку.

Змагання з міні-футболу серед столичних поліцейських тривали з 4 по 11 червня на базі Тренінгового центру поліції Києва. Під час поєдинку за третє місце команда столичного КОРДу впевнено лідирувала в першому таймі з рахунком 2:0. Але вже у другому збірна батальйону конвойної служби поліції Києва відігралася і перемогла з рахунком 5:4.

Головний суддя турніру Ігор Бородавка зауважив, що фінальна гра була емоційною та цікавою, а інтрига щодо визначення переможця зберігалася до останньої хвилини поєдинку:

«За головний кубок переможця змагань з міні-футболу розгорілася запекла боротьба. Зрештою із рахунком 3:1 перемогла збірна апарату столичного главку, а команда Дніпровського управління поліції отримала «срібло». Хочу наголосити, що рівень підготовки усіх команд досить високий, тож я з великим інтересом судив ці змагання. Відчувалася воля до перемоги та завзятість футболістів», - розповів Ігор Бородавка.

Капітан команди дніпровської поліції, старший слідчий Олександр Балюк зізнається, друге призове місце їх не розчарувало, адже всі представлені команди були сильними суперниками:

«Насправді ми радіємо та гордимося нашим досягненням. Ми наполегливо тренувалися, аби показати хороший результат», - розповів поліцейський.

Призери змагань отримали кубки, медалі та грамоти. Кращим бомбардиром турніру став інструктор з особистої безпеки Тренінгового центру столичної поліції Павло Дерев’янко, а кращий воротар – оперуповноважений відділу управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми  поліції Києва Анатолій Пилипенко. А вже скоро найкращих спортсменів чекають нові випробування:

«У липні команда-переможець боротиметься за Кубок Голови Національної поліції України з міні-футболу. Перша гра відбудеться у Хмельницькому. Впевнений, що представники поліції Києва гідно представить столичний главк на цих змаганнях», - підсумував начальник відділу професійного навчання столичної поліції  Сергій Пшеничний.

Відділ комунікації поліції Києва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux