Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Чоловіка, який нападав на жінок у столиці, правоохоронці затримали на Кіровоградщині (ОНОВЛЕНО, ДОДАНО ВІДЕО)
Опубліковано 01 серпня 2019 року о 11:40

Жертвами дій 27-річного зловмисника стали п’ять мешканок Києва, однак слідчі вважають, що він може бути причетний до значно більшої кількості злочинів. Затриманий дає покази, які будуть ретельно перевірені.

До столичної поліції надійшло кілька заяв від жінок, які стали жертвами розбійних нападів: чотири – у Голосіївському районі та одна – у Святошинському районі. Невідомий на вулицях та у під’їздах бив, забирав у них цінні речі та втікав. Кожну заяву зареєстрували належним чином та внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився мешканець столиці, 1991 року народження, який у лютому цього року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічний злочин.

Аби уникнути покарання, правопорушник виїхав із Києва, однак столичні  оперативники  разом із місцевими колегами затримали нападника в Олександрії на Кіровоградщині.

Фігуранта доставили до Головного управління Національної поліції у місті Києві, де він надає покази слідчим. Отриману інформацію ретельно перевірять, адже у слідства є підстави вважати, що кількість злочинів може перевищувати десятки. Також із ним проведуть ряд слідчих дій, у тому числі впізнання.

ОНОВЛЕНО

«Оперативні співробітники працювали над розкриттям злочинів, розуміючи, що це – серійний злочинець. Припускаючи, що його можуть розшукувати правоохоронці, він залишив столицю та переховувався на Кіровоградщині. Разом із місцевими колегами наші працівники карного розшуку затримали зловмисника та доправили до Києва. Він – неодноразово судимий за аналогічні злочини, півроку тому звільнився із місць позбавлення волі, де відбував 6-річний строк покарання. Слідчі вже оголосили йому про підозру у вчиненні розбійних нападів та готують матеріали для обрання судом міри запобіжного заходу. Відпрацьовуємо причетність затриманого до інших епізодів, адже є інформація про скоєння ним щонайменше півтора десятка аналогічних злочинів», - зауважив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Відділ комунікації поліції Києва

Алла Борових


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux