Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Робота у команді – запорука успіху», - начальник сектору ювенальної превенції Олена Санченко
Опубліковано 08 липня 2020 року о 17:46

За час служби капітан поліції стала авторитетом для проблемних підлітків, допомогою для батьків та захистом для малечі з неблагополучних сімей.

Олена розпочинала свою роботу у відділі превенції. Вона - перша жінка у Києві, яка стала старшим дільничним офіцером поліції. Інспекторка розповідає, що намагалася завжди не відставати від чоловіків та викладалася на 100%. Пішовши у відпустку по догляду за дитиною та народивши прекрасного хлопчика, вона зрозуміла, що хоче допомагати та захищати найменших українців:

«Виїжджаючи на виклики до неблагополучних сімей, я бачила страшні умови, в яких живуть дітки, ставлення їхніх батьків до них, їхню байдужість. Тоді я зрозуміла, що чужих дітей не буває і я хочу їм допомагати та захищати».

Зараз поліцейська очолює сектор ювенальної превенції у Святошинському районі столиці. Працівники кажуть, що вона суворий, але справедливий керівник:

«Олена Василівна навчила мене, як бути для дітей другом, але при цьому залишатися для них авторитетом. На початку служби мені було дуже важко працювати з дітьми, які мають проблеми із Законом. Я не знала, як себе з ними поводитися, але згодом навчилася знаходити підхід до кожного. Мені приємно бачити, як проблемні дітки стають на шлях виправлення, і я надалі докладатиму для цього зусиль», - розповідає старший інспектор Вікторія Розмаїта.

Ювенали розповідають, що майже щодня стикаються з тим, що діти йдуть з дому чи просто губляться на вулиці:

«Пам’ятаю, як я перший раз виїхала на виклик про зникнення дитини. У мене було дуже багато емоцій та хвилювання, що ми можемо не встигнути і з дитиною станеться якась біда. Проте мої колеги заспокоїли мене та сказали, що свої почуття потрібно стримувати, адже вони заважатимуть роботі. Тоді я взяла себе в руки і вже через декілька годин завдяки командній, злагодженій роботі ми знайшли юного втікача», - ділиться спогадами ювенальний поліцейський Сніжана Клименко.

"Працювати з дітьми - це нелегка праця, яка потребує багато зусиль. Діти - це наше майбутнє та наш головний пріоритет. Бажаю усім діткам бути щасливими та відчувати себе захищеними. А своїм колегам я бажаю витримки та неймовірного терпіння", - додала Олена Санченко.

Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Мельник


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux