Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За дві доби столичні правоохоронці затримали трьох осіб, які мали при собі наркотичні засоби
Опубліковано 05 серпня 2022 року о 09:25

Поліцейські цілодобово протидіють розповсюдженню наркотиків, охороняючи громадський порядок у Києві. Так, виявили ряд правопорушень, за якими розпочали кримінальні провадження.

Під час відпрацювання території Шевченківського району столиці поблизу автовокзалу співробітники карного розшуку затримали чоловіка, у якого при поверхневій перевірці виявили чотири пакети з канабісом. На місце прибула слідчо-оперативна група, яка затримала місцевого мешканця, 1985 року народження, у порядку ст. 298-2 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом дізнавачі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Як розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, поліцейські щоденно протидіють розповсюдженню наркотиків, охороняючи громадський порядок у Києві:

«Так, за добу ми затримали двох зловмисників за незаконний обіг наркотичних речовин. У першому випадку на вулиці Черняховського побачили чоловіка, який при нашій появі помітно нервував. При перевірці ми виявили у нього 13 пакетиків розфасованого канабісу. Місцевого мешканця, 1998 року народження, на місці скоєння злочину затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ввечері в цей же день під час відпрацювання центральної частини міста на вулиці Михайлівській зупинили молодика, 2002 року народження, у якого виявили амфетамін. За незаконне зберігання наркотику його затримали у порядку статті 298- 2 Кримінального процесуального кодексу України».

За даними фактами слідчим та відділом дізнання Шевченківського управління поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту та ч. 1 ст. 307 - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux