Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Києві правоохоронці затримали харків’янина, який облаштував у квартирі нарколабораторію
Опубліковано 15 листопада 2019 року о 10:32

У його помешканні поліцейські виявили амфетамін, екстазі, канабіс, які він у подальшому збував, а також прекурсори і обладнання для виготовлення наркотиків. Фігуранта затримали, речові докази вилучили та направили на експертизу. Йому загрожує до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Співробітники управління протидії наркозлочинності поліції Києва спільно з Головним слідчим управлінням Національної поліції України та управлінням забезпечення формування державної політики у сфері протидії наркозлочинності МВС України, під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України, викрили та затримали 29-річного чоловіка, який виготовляв і збував наркотики.

Помічниця заступника міністра внутрішніх справ України Анна Круглова  зазначила, що правопорушник у власній квартирі, що знаходиться на проспекті Генерала Ватутіна, облаштував нарколабораторію, де виготовляв амфетамін та екстазі, які у подальшому продавав із «рук у руки»:

«Під час невідкладного обшуку у помешканні затриманого виявили три поліетиленових пакети з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на канабіс, та речовиною коричневого кольору, імовірно - це амфетамін, пігулки екстазі, кислоти, прекурсори, ємності з рідиною прозорого кольору, скляні колби, лабораторні пробірки, ваги, поліетиленові зіп-пакети та мобільні телефони».

Виявлені речові докази вилучили та направили на експертизу. Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри. Йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», - додала Анна Круглова.

 

Наразі правоохоронці встановлюють інших осіб причетних до незаконної діяльності. 

Слід зазначити, що вказана операція відбулась за координації Управління забезпечення формування державної політики у сфері протидії наркозлочинності МВС України.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux