Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Столичні правоохоронці припинили діяльність нарколабораторії у Деснянському районі
Опубліковано 06 квітня 2021 року о 14:05

Зловмисник у квартирі виготовляв заборонену речовину, схожу на амфетамін та канабіс. Слідчі вилучили речові докази та направили їх на проведення відповідної експертизи. Фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі.

У ході проведення досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, працівники карного розшуку відділу поліції №2 Деснянського управління поліції встановили особу, яка займалась виготовленням наркотичних речовин та прекурсорів. Поліцейські задокументували протиправну діяльність 40-річного місцевого мешканця.

Як розповів начальник відділу поліції №2 Деснянського управління поліції Дмитро Слюта, правоохоронці провели санкціонований обшук у квартирі на вулиці Лисківській, під час якого вилучили наркотичні речовини та обладнання, яке використовувалось для їх виготовлення:

«У результаті слідчих дій ми виявили та вилучили наркотичні засоби, схожі на амфетамін та канабіс. Крім цього, слідчі вилучили електронні ваги, скляну тару, пластикові ємкості та декілька каністр з невідомими рідинами, які фігурант ймовірно використовував для виготовлення забороненої речовини. Киянин, 1980 року народження, неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за зберігання наркотиків. Речові докази направлені на проведення експертизи.».

Наразі слідчим відділом Деснянського управління поліції вирішується питання про перекваліфікацію злочину на ч. 2 ст. 311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) і додаткової кваліфікації за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За скоєне фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux