Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські затримали киянина, який збував наркотики на території Подільського району столиці
Опубліковано 12 травня 2020 року о 11:42

За місцем мешкання підозрюваного та в його автомобілі правоохоронці виявили та вилучили близько 8 кг психотропних та наркотичних речовин. Фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Під час реалізації оперативної інформації працівники Подільського управління поліції під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 7 викрили молодика, який збував наркотичні засоби шляхом «закладок».

Правоохоронці встановили, що чоловік долучився до злочинної діяльності, відшукавши в інтернеті оголошення з приводу розповсюдження наркотичних речовин шляхом «закладок». До його обов’язків входило отримання наркотичних речовин, фасування та ховання їх для потенційних покупців з наданням інформації з фото про місце знаходження пакунків.

Слідчі провели санкціонований обшук в автомобілі підозрюваного та в його оселі, де виявили та вилучили майже 8 кг психотропних та наркотичних речовин. Серед них близько 3 кг психотропної речовини «амфетамін», 2 кг «канабісу», 1 кг гашишу, 50 марок ЛСД, 100 таблеток «Екстазі», 0,5 кг псилоцибінових грибів та близько 1,5 кг психотропних речовин «PVP», «Метамфетамін» та «Мефедрон». Окрім цього, поліцейські вилучили з поштового відділення посилку з «канабісом», яку підозрюваний не встиг забрати. Вилучене направлено для проведення відповідних експертиз.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий 31-річний місцевий мешканець.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фігуранту повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють усіх осіб, причетних до даної злочинної діяльності.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux