Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оперативники поліції Києва провели спецоперацію із затримання групи наркоділків
Опубліковано 11 березня 2021 року о 10:16

До злочинного угрупування входило дев’ять чоловіків, серед яких організатор, постачальники та збувачі наркотиків. У результаті 13-ти санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у зловмисників декілька кілограмів речовини, схожої на канабіс, пігулки екстазі, амфетамін та кокаїн, а також 250 тисяч гривень.

Співробітники Шевченківського управління поліції за процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 10 та за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення №1 затримали групу осіб за збут особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин.

Як розповів начальник відділу поліції № 2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов, співробітники карного розшуку поліції Києва провели спецоперацію та затримали дев’ять чоловіків, серед яких організатор, постачальники та збувачі наркотиків:

«Після реалізації оперативних закупок ми провели тринадцять санкціонованих обшуків та у ході слідчих дій за місцями проживання фігурантів виявили й вилучили декілька кілограмів речовини, схожої на канабіс, близько тисячі пігулок екстазі, амфетамін та кокаїн, а також 250 тисяч гривень. Окрім цього, вилучили також електронні ваги, упаковки для фасування, приладдя для куріння та для подрібнення конопель, мобільні телефони та банківські картки. Усі заборонені речовини направили на проведення відповідних експертиз».

Серед фігурантів - шість жителів Києва віком від 30 – 36 років, 31, 32 та 26 –річні мешканці АР Крим, міста Кропивницький та житель Полтавської області. Усіх затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва місцевої прокуратури № 10 слідчі повідомили фігурантам про підозру у скоєнні злочину. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва
Анна Зубрєва 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux