Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Київські оперативники затримали цивільне подружжя за збут наркотичних засобів та психотропних речовин (ДОДАНО ВІДЕО)
Опубліковано 07 квітня 2021 року о 17:55

У ході слідчих дій з помешкання фігурантів правоохоронці вилучили 200 грамів речовини, схожої на канабіс, 50 пігулок, схожих на психотропну речовину МДМА, 100 грамів речовини, схожої на психотропну речовину амфетамін та 20 тисяч гривень.

Під час реалізації оперативної інформації співробітники Шевченківського управління поліції під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури міста Києва та за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення №1, викрили сімейну пару на збуті особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин.

Як розповів начальник відділу поліції № 2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов, співробітники карного розшуку поліції Києва провели спецоперацію та затримали чоловіка та жінку у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігурантів, ми вилучили близько 200 грамів речовини, схожої на канабіс, 50 пігулок, схожих на психотропну речовину МДМА, 100 грамів речовини схожої на психотропну речовину амфетамін та 1 кілограм прекурсорів. Також у квартирі виявлено обладнання для виготовлення психотропної речовини, грошові кошти в сумі 20 000 гривень, електронні ваги, упаковки для фасування, приладдя для подрібнення рослин конопель, мобільний телефон, банківські картки».

Затримані – це раніше не судима мешканка Києва, 1989 року народження та мешканець міста Біла Церква, 1983 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та розбій.

«Окрім того, у помешканні виявлено та вилучено 83 предмети, схожих на патрони, предмет, схожий на пістолет та револьвер. Усі заборонені речовини та вилучені речі направили на проведення відповідних експертиз», - додав правоохоронець.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва, слідчі повідомили фігурантам про підозру у скоєнні злочину. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux