Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Проект «Безпечний Голосіїв»: дільничні офіцери поліції поспілкувалися із жителями району за філіжанкою кави
Опубліковано 07 серпня 2019 року о 11:52

Метою зустрічі-знайомства є налагодження доброзичливої та конструктивної комунікації між правоохоронцями і містянами.

За підтримки громадської організації «DreamKyiv» та відділу з правоохоронних питань посольства США у рамках реформування роботи управління поліції у голосіївському районі впроваджується проект «Безпечний Голосіїв».

Начальник відділу превенції Голосіївського управління поліції Леонід Лисенко розповів, що на зустрічі дільничні офіцери поліції, які безпосередньо працюють із людьми, поспілкувалися із жителями своєї зони обслуговування:

«Ми обговорили правове поле діяльності дільничних офіцерів поліції та роз’яснили громадянам, що основним завданням дільничного є насамперед попередження правопорушень. Тож завдяки ефективній комунікації громади з поліцією можна уникнути вчиненню злочинів. Також визначили місця встановлення камер відеоспостереження та освітлення, де це найбільш необхідно, аби перетворити небезпечні місця району на безпечні».

На зустрічі також були присутні представники громадської ради Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації та об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, які зацікавилися проектом і співпрацею.

«У рамках проекту «Безпечний Голосіїв» передбачено проведення ще 12 неформальних зустрічей-знайомств громадян із дільничними офіцерами. При цьому ми зосередимо свою увагу на роботі із людьми поважного віку, зокрема роз’яснюватимемо їм, як не потрапити на «гачок» зловмисників», - додав Леонід Лисенко.

У свою чергу керівник проекту «Безпечний Голосіїв», представниця ГО «DreamKyiv» Анастасія Багній відзначила, що такий формат спілкування сприяє встановленню довірливих відносин між поліцейськими і жителями району:

«Дружня атмосфера зустрічі однозначно допомагає налагодити  конструктивну комунікацію, адже  «на каву» приходять не лише з претензіями до роботи поліції, а й зі щирим бажанням співпрацювати. Ми ж сподіваємося, що цей проект сприятиме вирішенню проблем, які турбують людей».

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux