Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Посада керівника районного управління поліції - це новий етап на службі, від якого я очікую лише перемог», - полковник поліції Вікторія Давиденко-Лісогубенко
Опубліковано 01 липня 2021 року о 10:50

Пройшовши шлях від слідчої, вперше жінка у погонах очолює районний підрозділ поліції Києва, а саме Голосіївське управління поліції. Цілеспрямована, рішуча, наполеглива і професійна – це про нову очільницю територіального підрозділу.

Після успішного закінчення школи киянка Вікторія Давиденко вирішила пов’язати свою долю зі службою в правоохоронних органах. Адже завзята та цілеспрямована дівчина чітко знала, ким стане, та поставила перед собою мету.

Згодом вона вступила на слідчо-криміналістичний факультет Національної академії внутрішніх справ. При цьому курсантка вже була кандидаткою у майстри спорту з підводного плавання. Крім того, дівчина в курсантських погонах захопилась рукопашним боєм за системою Кадочнікова.

Як розповіла Вікторія Давиденко-Лісогубенко, після академії розпочала свій професійний шлях у правоохоронних органах на посаді експерта-криміналіста у Деснянському районному управлінні міліції:

«На роботі познайомилась з майбутнім чоловіком – слідчим, який переконав мене перейти до слідчого підрозділу. З того часу ми ніколи не розлучались та у житті доповнюємо один одного».

Слідча працювала у відділі розслідування злочинів загально-кримінальної спрямованості, а через кілька років змінила напрям роботи та перейшла до відділу з розслідування злочинів в економічній сфері. Далі після 11 років служби у слідчому підрозділі пішла на підвищення до столичного главку, де не раз виконувала обов’язки керівника підрозділів.

«Ґендерною рівністю на керівних посадах у поліції нікого не здивуєш, так повинно бути, адже ми всі рівні. Тож навіть після народження двох синів я не пішла у декретну відпустку, а навчилась поєднувати сім’ю та роботу. Нещодавно я приступила до виконання обов’язків начальника Голосіївського управління поліції. Своїм прикладом хочу показати, що жінка-керівник – це лідерка, яка впевнено бере на себе відповідальність за колектив», - зазначає поліцейська.

На даний час старший син Вікторії Іванівни носить курсантські погони та після закінчення столичного вишу мріє стати оперативником. Менший хлопчик мріє стати програмістом.

«Чудові сини та чоловік є моєю опорою та підтримкою. Відпустку ми проводимо у подорожах по Україні. Для мене жіноче лідерство на посаді керівниці районного управління поліції - це новий етап на службі, від якого очікую лише перемог», - додає Вікторія Давиденко-Лісогубенко.

 

Відділ комунікації поліції Києва

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux