Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Попри усе наші дітки мають відчувати радощі дитинства», - ювенальна поліцейська Наталя Павлик
Опубліковано 01 червня 2022 року о 15:00

Правоохоронці Шевченківського управління поліції разом з аніматорами завітали до дітлахів в Національну дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит». Під час свята для діток проводилися пізнавальні конкурси та вікторини із врученням призів.

Вчора ранок для маленьких пацієнтів лікарні розпочався з насиченої та цікавої програми: веселі ігри та конкурси, змагання, різнобарвні кульки, подарунки, а також фото з поліцейськими.

Як розповіла старший інспектор ювенальної превенції Шевченківського управління поліції Наталя Павлик, ювенальні поліцейські, дільничні офіцери поліції та волонтери організували для діток незабутнє свято:

«Винагородою наших старань були їхні щасливі посмішки, море позитиву й щирі емоції. Хочу сказати, що головне для кожної дитини – увага, турбота і любов. Кожен з нас може ощасливити дитину, подарувавши частинку свого тепла, особливо тим, хто цього потребує найбільше. Ми віримо і дуже хочемо, аби такі теплі зустрічі допомогли малятам швидше одужати, адже попри усе наші дітки мають відчувати щастя дитинства».

Під час зустрічі діти дізналися, куди звертатися за допомогою до поліції, як поводити себе, коли бачать небезпечну ситуацію та найголовніше зрозуміли, що поліцейський - їх найкращий друг. Також на заході були і дітки-переселенці. Тож правоохоронці і волонтери створили для них позитивну, світлу, доброзичливу атмосферу.

За словами керівника агенції «Kiwi party» Анни Яковлєвої, до свята залучили  улюблених героїв дитячих мультфільмів:

«Сьогодні захист дітей, як і майбутнього нашої держави, пріоритетне питання. Тож нехай діти якомога довше залишаються дітьми: безтурботними, веселими, радісними. Нехай кожна дитинка буде здоровою, відчуває турботу батьків та рідних, а наше українське небо завжди буде мирним!».

На завершення такого позитивного та яскравого заходу всі присутні заспівали патріотичну пісню «Ой у лузі червона калина». Крім того, на згадку про знайомство із поліцейськими та волонтерами діти і дорослі фотографувалися, отримували кульки та охоче ділилися своїми враженнями.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux