Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція Києва продовжує проводити профілактично-роз’яснювальну роботу серед громадян щодо дотримання карантинних обмежень
Опубліковано 13 жовтня 2020 року о 19:47

З початку пандемії працівниками структурних підрозділів столичної поліції складено 3 509 адміністративних матеріалів за правопорушення у цій сфері. Правоохоронці й надалі у складі мобільних груп продовжують здійснювати перевірки щодо дотримання фізичними та юридичними особами протиепідемічних заходів.

На сьогоднішньому позачерговому засіданні Кабінет Міністрів України продовжив дію адаптивного карантину до кінця цього року. У зв’язку з цим внесені деякі зміни у карантинні обмеження. Наразі місто Київ перебуває у помаранчевій зоні протиепідемічних заходів. Так відповідно до дії минулих заборон та обмежень внесені деякі доповнення та зміни:  діяльність закладів громадського харчування обмежується з 22-ї години, обмежується кількість учасників масових заходів до 20-ти чоловік, продовжує діяти заборона на проведення концертів, дискотек, робота розважальних закладів (нічних клубів), діяльність закладів громадського харчування із організацією дозвілля тощо.

Задля контролю за виконанням карантинних обмежень у столичній поліції створені мобільні групи. Щоденно, працівники поліції у складі таких груп перевіряють дотримання протиепідемічних заходів як фізичними так і юридичними особами. З початку дії карантину працівниками структурних підрозділів київської поліції складено 3 509 адміністративних протоколів. Нагадуємо, що відповідно до ст. 44-3  КУпАП порушення правил щодо карантину людей тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Працівники поліції у межах своїх повноважень і на далі будуть здійснювати контроль за дотриманням протиепідемічних заходів. Закликаємо громадян не порушувати карантинних обмежень, використовувати засоби індивідуального захисту та дотримуватися соціальної дистанції, аби не наражати себе та оточуючих на небезпеку. 

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux