Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Києва затримали матір та сина за збут наркотиків на території Лісового масиву
Опубліковано 13 вересня 2021 року о 10:17

Правоохоронці вилучили згортки із ймовірно наркотичною речовиною амфетамін та психотропом PVP, а також провели невідкладний обшук у квартирі зловмисників. Речові докази направили на експертне дослідження. Наркозбувачам загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Під час патрулювання Деснянського району наряд полку поліції особливого призначення № 2 на вулиці Кубанської України побачив підозрілих жінку та хлопця. Коли правоохоронці підійшли, невідомі почали помітно нервувати та далі втікати.

Як розповів командир роти №3 полку поліції особливого призначення №2 Іван Клочуряк, під час поверхневого огляду спецпризначенці виявили у сумці чоловіка психотропні речовини та викликали слідчо-оперативну групу на місце події:

«Поліцейські провели першочергові слідчі дії та з’ясували, що жінка та хлопець розповсюджує наркотики у парковій зоні шляхом так званих «закладок». Слідчі Деснянського управління поліції вилучили у нього 40 згортків із ймовірно наркотичною речовиною амфетамін та психотропом PVP. Також у ході невідкладного обшуку у квартирі у місті Бровари, де проживають затримані, поліцейські вилучили більше 100 зіп-пакетів з порошкоподібною речовиною, пакети для фасування та ваги. Речові докази поліцейські направили на експертне дослідження. Наркозбувачами виявилися матір та син, 1963 та 2001 років народження, яких затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За процесуального погодження Деснянської окружної прокуратури обом фігурантам повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Їм загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux