Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Києва взяли участь в обговоренні проблеми насильства над дітьми
Опубліковано 18 травня 2018 року о 14:10

Правоохоронці переконані: до проведення профілактичної роботи, аби вчасно попереджати такі злочини, мають долучатися не лише поліцейські, а й представники профільних служб органів влади та громадських організацій.

У рамках міжнародної технічної допомоги «Підтримки і забезпечення сталості реформ у Національній поліції України» відбулася дискусія з представниками різних відомств за ініціативи міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту розслідування США (ІСІТАР) та підтримці Уповноваженого Президента з прав дитини Микола Кулеби.

У засіданні круглого столу, темою якого стало «обговорення проблематики потерпілих від сексуального насильства та насильства, скоєного проти дітей. Цілісний підхід до розслідувань, притягнення до відповідальності та захисту потерпілих», взяли участь начальник управління ювенальної превенції Національної поліції України Лариса Зуб, помічник начальника ГУНП у м. Києві Ольга Юськевич, начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин та начальник відділу ювенальної превенції ГУНП у м. Києві  Оксана Поплавська.

Головний доповідач доктор Елліот Шульман - судово-медичний експерт-криміналіст Каліфорнійського університету - ознайомив присутніх із моделлю реагування на сексуальне насильство стосовно дітей у США.

«Озвучена інформація викликала інтерес у представників різних відомств, про що свідчила жвава дискусія з оцінкою перспектив  впровадження такої системи у місті Києві. Також ми зосередили увагу на пілотному проекті, що реалізовується у Голосіївському управлінні поліції»,- зазначила  Ольга Юськевич.

Своєю чергою начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин зазначив, що основними засадами роботи оновленого підрозділу є превенція і надання якісних поліцейських послуг:

«Кожен працівник чітко розуміє, наскільки важливою є превентивна робота у попередженні будь-яких злочинів. А коли мова іде про насильство над дітьми – і поготів. Тож цей напрямок перебуватиме на особливому контролі профільних поліцейських».

Відділ комунікації поліції Києва

Катерина Поліщук


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux