Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Голосіївського району проходять курс тренінгів у рамках реалізації пілотного проекту
Опубліковано 22 червня 2018 року о 12:02

У вересні 2017 року МВС і Нацполіція за партнерської підтримки ICITAP та Бюро з правоохоронних питань (INL) Держдепартаменту США розпочали пілотний проект запровадження нової системи організації управління в Голосіївському управлінні поліції. Одним із етапів його впровадження є спеціальний курс із тактичної підготовки.

Впровадження сучасних методів роботи поліції та вдосконалення професійних навичок поліцейських -  це і є основоположні принципи для покращення взаємодії з населенням.

«Нам потрібні відкриті, готові до змін та експериментів працівники. Отже, всі пройшли через процес ветингу, що є принципово новим методом найму та призначення персоналу в поліції», – сказав програмний директор ICITAP Джон Монтаніо.

Фахівець із США вважає, що завдяки новому принципу відбору в управління поліції обрали професійний керівний склад.

«Начальник Голосіївського управління Олег Волошин – прекрасний керівник, Із яким приємно працювати, він застосовує прогресивні підходи в роботі управління. Якби він був поліцейським у Сполучених Штатах Америки, я б з радістю став його напарником. Також нас підтримує начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко, який розуміє і поділяє ідею пілотного проекту», – зазначив Джон Монтаніо.

Олег Волошин повідомив, що колектив управління сформований на 80%. Найближчим часом відбудеться додатковий конкурс, про що буде зазначено на офіційному сайті Національної поліції України. Нині ж розпочалися навчання поліцейських.

«Зараз у Голосіївському управлінні поліції для співробітників проводяться інтенсивні навчання з тактики. Головна мета цього курсу – «освіжити» знання, отримані під час навчання поліцейських у вищих навчальних закладах або під час проходження первинної поліцейської підготовки. Під час тренувань правоохоронцям нагадують, як правильно та ефективно застосовувати заходи фізичного впливу, спецзасоби та вогнепальну зброю», - говорить інструктор з тактичної підготовки ICITAP Олександр Моргунов.

Як розповів дільничний офіцер Голосіївського управління поліції Роман Дмитрич, він пройшов усі етапи відбору, передбачені пілотним проектом, а нині вдосконалює свої знання і вміння:

«Ці тренування надзвичайно важливі у моїй професійній діяльності. Я працюю в поліції близько п’яти років і бачу, що зміни, які відбуваються, роблять поліцію кращою».

Програмний асистент ІСІТАР Лілія Чуліцька розповіла, що надалі в управлінні поліції проводитимуться тренінги з тактичної підготовки для всіх працівників, курс з основ ефективної комунікації та клієнтоорієнтованості - для старших інспекторів з первинної комунікації, а також на постійній основі - інші професійні тренінги для усіх підрозділів поліцейського управління. Також в Голосіївському управлінні реалізується проект детективів, відбудеться налагодження тісної співпраці оперативників і слідчих:

«Ми не лише змінимо фасад та реорганізуємо інтер’єр приміщення управління, ми змінимо мислення провоохоронців та їх кооперацію з населенням задля підвищення рівня довіри громадян».

«Я, як і всі, пройшов конкурс до Голосіївського управління поліції. І ми робитимемо все, аби створити якісне європейське управління поліції», - підсумував Олег Волошин.

А тим часом перші поліцейські отримали сертифікати щодо успішного курсу тактичної підготовки.

Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Максименко


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux